Bebek İkinci El Kızımdan çok az kullanılmış adidas mont LCW marka elbiseler etekler DR.Browns biberon

bu sayfadan ilk defa alışveriş yapacağım yolunu yordamını tam bilemiyorum ama sormak için değilde almak için mesaj atıyorum ciddi alıcıyım söylemek istedim.

sorduğunuz için teklif olarak sundum sizde aklınızda kini söyleyebildirdiniz yoksa bedava almak gibi bir niyetim tabi ki yok

almayı düşünürseniz en son 35 lira olur kargo anlaşmamız var uygun ucrete gönderebilirim karar sizin tabiki :))
sizin kızınız kaç yasında birde hediyem olur yanında

almak isterim tabi.kızım 3 yaşını yeni doldurdu :) hediye düşünceniz için teşekkür ederim.kargo ücreti indirimli olması da çok iyiymiş...daha önce net üzerinden çok alışveriş yaptım ama bu siteye yeni abone oldum ilk sizinle alışveriş yapacağım :) mesajların başlangıcını okudum biraz ödeme ptt hesaba mı yapılıyor? ödeme detaylarını alayım ptt de benim için uygun varsa k.kart nosuna da yatırabilirim.

cnm özeline masaj yazdım ordan okuyabilirsin

özelden cevap yazamıyorum..site yönetimi 50 tane mesaja yanıt yazmam gerekli gibi yorum atmış... özelden tel.yazarmısınız arayayım sizi

elinizdde başka neler kaldı acaba bi toparlayıp tekrar paylaşsanız birde kaç yaşa göreler ve başka ürünler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…