ikiside çok az kullanılmış cnm ya iki takım alıcaksın 30 çok azBen de 30 desem :))). Sen ne dersin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiside çok az kullanılmış cnm ya iki takım alıcaksın 30 çok azBen de 30 desem :))). Sen ne dersin?
cnm mesaj kutun dolmuş yazamadım hırka 3 yaş yağmurlukta 4 yaşa tekabül ediyor kızın iriyse olabilir ancakBana cevap yazacakmisin.
cnm ilk alışverişim olacağı için bunları daha araştırmadım bir bilgin varsa sen beni aydınlat :))Ptt kapida ödeme var mı peki?
tamam cnm ptt hesabımız var özelden bigileri yazıcam az sonraPttde hesap acmaniz lazim.
Bu durumda eft de yaoarim. Ozelden banka bilgilerini gonderirsen sevinirim.
Ben de size adres yazsyim. Ptt kargo ile gonderin.
cnm ya şimdi ptt hesabıma baktım günü dolmuş onu yenilemem gerekiyor yarında çok yogun olurlar akbank a yada garantiye hesaba havale yapabilirmisinTamam. O zaman kapida odeme şeklinde gonderin.
özelden mesaj attım cnmmmıkisi de olur. Herhangu birini özelden gönderebilirsiniz.
cnm cevap verdim bir bak istersencanım özeline msj attım geldimi
Selam. Paket bugün geldi. Öncelikle uygun kargo ücreti için çok teşekkür ederim. . Sonra da özenle paketlenmiş temiz kıyafetler için teşekkürler. Görüşmek dileğiyle.