Kızımda da çıkmasın

denizgozlu_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
23
0
merhaba benim yüzümde küçüklükten beri çil var. kızım var 14 aylık bana benziyor kızımda da çil çıkmaması için ne yapabilirim? şimdiden teşekkürler

kızınız muhtemelen beyaz tenlidir. siz de öylesinizdir. kızınızı sürekli güneşten koruyabilirsiniz. sırf denizde değil, normal zamanda da güneş kremi sürebilirsiniz. güneş artık çok tehlikeli. ben de beyaz tenliyim tek bir çilim yok ve her gün güneş kremimi yüzüme sürüyorum. sanırım çillerden korunmanın tek yolu güneşten korunmak

evet beyaz tenliyiz çilleri hiç sevmiyorum küçükken hep dalga geçerlerdi o yüzden kzımda da çıkmasın istiyorum inşallah dediğiniz gibi güneşten koruyayım onu.

güneş kremi yaz kış kullanın...... ama eczaneden alın güneş kremlerini ...nıvea arko gibi ürünlerin peek faydası olmaz....
çiller içinde drula veya sis leke kremini kullananlar baya memnunlar...başlıkları bir okuyun isterseniz...

annem de babamda beyaz tenli ve çilsiz.3 kardeşiz ben ve erkek kardeşim çilliyiz.küçük kardeşimde 1 tane bile yok.zamanında erkek kardeşim çok rahatsız olurdu çillerinden ama ben hep gurur duydum onlarla.sanki silinip gitseler bi uzvum gitmiş kadar üzülürüm heralde...

SONUÇ: ÇİLLERİMLE ÇOK MUTLUYUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…