İnan bende öyle düşünüyordum, ilk bebeğim; zevkli şeyler alayım, beğendiğimi alayım diyordum ama sonra kullanımın daha önemli olduğunu gördüm. Sallanması, müzik kutusunun olması ( ki benim kızım onu dinleyerek uyuyor bazen ) rahat taşınması, oynaması..hatta bak bugün ablam dediki; ilk çocuğunu tahta beşikte yatırmış ve hareketlenmeye başlayınca pat küt kafasını vururdu, kafasını şişirirdi dedi. Bu da önemli bence. Bide zamanla evde fazla kalabalık şeyler istemediğimi anladım, o da olsun o da olsun diye diye ev çöp eve dönüyor bence.
Nevresim takımı değilde ilk etapta uyku seti aldık biz park yatağın içine göre. daha doğrusu ordan tavsiye ettiler; yatağın rengine, ebatına uygun olacak şekildeydi. Ağustosta doğan kızım kışın çok soğuklar olana kadar onda yattı diyebilirim. Sonra annem yün yorgan yapmıştı onda yattı. şuan yine sabaha karşı soğuk oluyo diye uyku setini kullanıyorum. Zaten üstünü de pek örtmüyor bizim kız. Sunny Baby markası, defalarca yıkadım hiç solmadı bozulmadı. 70-80 civari idi sanırım ücreti. yatağımızda kraft canımcım.