kızıma isim...

Muhsana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
167
0
116
Çorum
Merhaba Hanımlar. Bu ilk konum ve doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim. Bir kızım olacak inşallah. İlk isim olarak Hatice düşünüyoruz. Ama yanına anlamlı ve kısa olmasını tercih ettiğimiz bir isim daha arıyoruz. fikir almak istedim sizlerden. yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler

allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin...

hatice nur olabilir.
haticenin yanına tek heceden daha uzun bir isim yakışmaz gibi geliyo bana..

canım nur düşünmüyorum malesef bu tür isimlerin yanına hep eklendiği için ama ilginize ve cevabınıza çok teşekkür ederim starlicya35.

teşekkür ederim cnım. senden başka ilgi gösteren de olmamış topikime naz ve lal düşünülebilir güzel isimler.

2 oğlum var benim

kız deyince akan sular duruyo benim için.
yeğenim oldu adını ben koydum ELVİN

Benim kizimin adi Filiz Erin,2050 gr dogdu,ince, kirilgan,narin tipki bir filiz gibi.Oysa Filiz ismini daha kiz bebege hamile oldugumu ogrenmeden begenmisti esim ama kizim bu kadar kirilgan dogunca ona destek olacak daha guclu bir isim daha vermek gerektigine karar verdim.Erin,ermis,olgunlasmis demek.Sana da Erin tavsiye ederim.Hatice Erin

nira ... bu ismi yeni duydum ..çok hoşuma gitti anlamına baktım hemen :) Ancak rüyada karşılaşılabilen nadide güzel demekmiş.. bir öneri olsun tatlı heyecanınıza istedim:) selamlar sevgiler

Kendi ismimi önerebilirim:)
Bensu anlamı Su gibi aziz benlik..

ece,lal,su,lila,naz,sim,doğa,ela,dora,nisa,hira olabilir.bir de talya kız ismi şu ara epey revaçta,arapça veya farsça sanırım doğmak,doğuş anlamındaymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…