Doğuma Hazırlık kızıma ısım teyzelerııııı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ecrin berra çok qüzel qerçekten cnm bence ikisinide koy.. ikiside birbirinden qüzel..

bizde ilerde kızımız olursa "elif ıraz"ismini koymayı hedefliyoruz,burçak ve alaz'da tavsiyelerim arasındadır...

valla benım fıkrım ecrın kulaga hoc gelmıyor berranında anlamı ıyı gıbı ama kınlenen övunen kadın anlamınada gelıyorsa ıyı degıl bence
ama basak , çiçek, deniz ,ırmak, selale, gıbı seyler daha kulaga hos gelıyor bence
bende gebeyım kız olursa 1. adı elıf dusunuyorum elıfgul olabılır daha bellı olmadıgı ıcın beklıyorum

safkan düsüncelerimiz ayni..:)....

kiz isimlerinden irmak ...yagmur..burcu ..buket..olabilir simdilik aklima gelen bunlar....

ben kız bebeğim olursa Kızıl koyucam :)

cok saolun arkadaslarrr ecrınıde esım cok ıstıoooo

bu ara ceylin ve ecrin moda zaten ama berra çok hoş bende düşünmüştüm.Kızımın adı Elif Rumeysa severek ve isteyerek koyduk mesela hafsa,reyyan,zümra,rana hoşuma gidenler.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yüzünü gör adını hissedersin zaten

Mesela eşim Elif olsun dedi kızımın alnında garip bir iz vardı bir akrabam Elif o dedi gerçekten inanamadım o Elif di yani düşündüğün ismi yüzünü görünce söylediğinde için acayip ısınıyor ve evet bu olmalı diyorsun o yüzden kararını iyi ver Biz Elif e son anda karar vermiştik ben Rumeysa demiştim kızımızın adı Elif Rumeysa

anladım cnm bızımde ecrın berra dıye dusunuoruz ama bakalım dedıgın gıbı yakıstırcakmıyız bebegımızee

X