Doğuma Hazırlık kızıma ısım teyzelerııııı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar kızıma efsa ısmını koyucaktım ama efsanın sıhırbazcı buyucu anlamı benım kafamı cok karıstıyo ıkıncı anlamı her ne kadar cennettekı bal ırmagı dıye gecsede ben ısmının ılk anlamını tasısın ıstemıyorm kızıma ecrın berra koymak ıstıyorum sızce nasıll kızllarrr

herkes ecrin koyuyor bence berra daha güzel

bende ııkı ısım kullanıyorum bılıorum zorlugunu ama oglumda koyamadımıcımde kaldı ıkı ısım koymak ıstıorum kımlıgıne yazdırmam belkı ama ıkı ısım dusunuorum pekı ecrın berra hos duruomu arkadaslarr

bende ııkı ısım kullanıyorum bılıorum zorlugunu ama oglumda koyamadımıcımde kaldı ıkı ısım koymak ıstıorum kımlıgıne yazdırmam belkı ama ıkı ısım dusunuorum pekı ecrın berra hos duruomu arkadaslarr

eser ben hep yazıyorum bu forumda çünkü o sizin bu hayatta meydana getireceğiniz tek ve en özel eser iniz olacaktır.

ecrının anlamı allahın verdıgı odul dıye gecıyo bedel karsılık berrada dogru sozlu hayırlı kadn dıye gecıyo yanı allahın bıze verdıgı dogru sozlu hayırlı bebek olur ınsallahh

berra guzel ecrin olmasın.
beril zümra begüm tavsiyelerim..

canım sagım solum ecrın kaynıyo artık walla... bana kalırsa da tek basına berra daha guzel ama tabıkı sen bılırsın :1hug:

benim nick aldıgım zaman aklıma birşey gelmedi bende ecrin yazdım öylesine:)))

nurefşan bir kızım olursa eğer Allah'ın izniyle adı Nurefşan olacak
ben de sana bu isimi öneriyorum arkadaşım

öneclikle allah saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip ettin.. berra güzelmis yeni duydum ve listeme aldim :) anlamida güzel

Madem sormuşsunuz yanıtlayalım. Bence ikisi de güzel değil ama önemli olan sizin beğenip yakıştırmanız.İsim koyarken soyadla uyumu da önemlidir,onun kararını verecekte yine sizsiniz.

beril koyabilirsin canım. değerli bir taş adı.

ecrın berra yılmaz olcak ınsallah kızımın adı soyadı berrada dogru sozlu hayırlı kadın anlamında peygamberımız berra ısmındekı kadınlar ahlaklarıyla ovunup kendı ahlaklarını kendılerı temızlerler dupduru ve paktırlar demıs hatta ıkı tane berra ısımlı sahabı kadının adını zeynep dıye deıstırmıs kıbırlenmesın ahlakıyla dıye

kızımız olsaydı ceylin istiyorduk cennetin 8 kapısından birinin anlamı..manası...
berra serra aklımda olanlar...

evet bende ceylın asel efsa dusunuodum benımcanım kocam hepsıyle dalga gecmeyı becerdııı oyuzden koymadık onları en guzelı ecrın berra gelıo

bence de iki isim arasında tek başına berra daha güzel..herkeste olan isimleri sevmiyorum ben de...bi de söylemesi zor oluyo,ilginç olsun diye bi sürü tuhaf isimli çocuklar oldu yeni nesil...

bende önceleri kızıma ecrin ismini koyacaktım ama bu zamanlarda o kadar çok duydum ki bu ismi gına geldi artık ve kesinlikle vazgeçtim o isimden bence sende koyma,berra daha güzel isim..

arkadaslar ben kızıma armina ısmını koyucam nasıl? bencede tek basına berra ismi guzel dusunsene berra yılmaz bence guzel yınede karar sızın

X