• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızıma isim lütfen

mihriah

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
102
20
298
Ankara
mrb ben 7 aylık hamileyim bi kızım olacak inş ismini zehra düsünüyoruz esimin tarafında erken yasta hayatını kaybeden biriin ismiymiş esimin ablası koyacaksanız o ismi basına bişey ekleyin o kadıın nasibi yokmus kaderi ona benzemesin dedi zehra isminin önüne bi isim arıyorum yardımcı olun lütfen

mrb ben 7 aylık hamileyim bi kızım olacak inş ismini zehra düsünüyoruz esimin tarafında erken yasta hayatını kaybeden biriin ismiymiş esimin ablası koyacaksanız o ismi basına bişey ekleyin o kadıın nasibi yokmus kaderi ona benzemesin dedi zehra isminin önüne bi isim arıyorum yardımcı olun lütfen

Bence simay koyun , zehra simay yada zehra nur

Kismetinde ne varsa o cikar karsisina isimler onemsiz bence ama Almira ismini oneririm, siradan bir isim olmamis olur hem. Benim hosuma gidiyor

ben genç biri olarak Zehra Rana, Ecrin zehra, Zehra ece, Zehra naz olabilir. Uzun bir isim yakışmaz diye düşünüyorum tabii soyadıda çok önemli. Allah analı babalı büyütsün :):34:

Canim benimde kizim olucak 38 haftalik hamileyim ve Bende cok arastirdim.Sonunda isminin Sidelya olmasina karar verdik.anlamida Cennette acan yildiz cicegi demek.Isallah sende bulursun yakinda Bir isim.Birde Elen vardi aklimda onuda begenmistim.Allah anali babali buyutsun.

Allah analı babalı büyütsün tatlım ama batıl inançlara inanma derim herkesin kaderi bir değil rabbim kötü yazı yazmasın

zehra çok güzel bir isim canım öyle şeylere de inanma Allah her insana ayrı ayrı kader yazmıştır o kadınla isimleri aynı diye kaderleri de mi aynı olacak mesela belki senle isimlerimiz aynı diyelim ama ya kaderlerimiz yaşam biçimimiz aynı mı sanki...onun dışanda elif,betül,fatıma,ayşe,buse,şevval,benim aklıma gelen beğendiğim isimler kısmet olursa inşallah benim de kızım olacak biz fatıma betül koyucaz

esma zehra var benım yegenım:34:

Back