Doğuma Hazırlık kızıma isim konusunda kararsızım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

STUGBA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
16
0
arkadaşlar doğumuma 1 ay kaldı ve ben isim konusunda hala karar veremedim deren ismini düşünüyorum ama kararsızım sizce nasıl ?

Ezel ,derin ,deren ,elif ,efza,berra,ela ,ceren,beyendiğim ismler kolay gelsin canım..

benim bu aralar ALYA ismi hoşuma gidiyo
deren benim tarzım değil pek

asya ismide hoşuma gidiyor ama iki isim eşim istemiyor asya deren yada deren su gibi bunlar kulağa nasıl geliyor eşimi kandırabilirsem tabi

alya ismini bende çok beğeniyorum ama eşim istemiyor al yaa der gibiymiş falan filan

deren güzel bir isim...öneriler arasında alya var..o da benim en beğendiğim isimlerden biridir...ayrıca ezel de güzel...

cnm bende hamileyip ikizlerime allah nasip ederse kızıma derin oğlumada doruk ismini koyucaz ayrıca sevdiğim kız isimlerinide şöyleyim beren - eylül - selin - cansu - gülen cnm bu arada deren ismi güzel bence nese hayılrısyla doğsunlarda:emir_bebek:

ben kızım olursa hira koymak isterdim. güzel bir isim...

deren de hoş derin de olabilir...

kızım olunca NıSA koymak istiyorum bende.. çok güzel bi isim. düşünebilirsin... ya da ecrin,dilruba,nurbanu,sevde bunların manaları da güzel hem

isim koymanın bu kadar zor olabileceğini tahmin etmiyordum deren ismini seviyorum ama eleştirildiği zaman soğuyorum
melis
ıraz
isimleride hoşuma gidiyor.bebişim doğmadan ismine karar vermiş olurum umarım.

benim ikizim olacaktı deren ve derin derenin kalbi durdu 3 aylıkken derin kızım doğdu sağlikla büyüsün

X