Doğuma Hazırlık Kızıma isim konusunda hala kararsızım fikir alabilir miyim ? =)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım ben okulda çalışıyorum burada o kadar çok isim çeşidi var ki ........

Madem B harfi düşündün Öğretmenlerden çocuklarına koyduğu isimlerden yazayım sana

1 tanesi BİRCE
Diğeri BERRA
Bir Müdür yrdcımızın kızının adıda SELENGA
geçen bir öğrenci odama girdi nasıl güzel bir kız çocuğu nazlı nazlı girişi var " ayy bu güzel kız kimmişş "dedim.
Adım AYBALA dedi..

Bir isim bu kadar mı yakışır

Selenga ülke ismi gibi aybala azeri ismi diye biliyorum... aslında berrayı seviyorum ama arkadaşımın ismi koyamam...

BERRAK
BELİZ veya BELİS
BADE
BERİL

isimlerini düşündüm hiç birini eşime beğendiremedimm

aynen canım içindeyken geçmiyo zaman.. gerçi ben şu halimle halen zaman geçmiyo dersem siz neler demezsiniz bugün 36+0 ile 37. haftamıza başlamış olduk şükür, elimiz kulağımızda artık hayırlısıyla bekliyoruz paşamızı :)
Alya ismi hem kulağa hoş geliyo hem de okunuşu kibar geldi :) Bu arada Alara, Ceylin, Elçin, Duru, Damla, Ilgın, Ela, Selen isimleri de güzel farklı bişiler düşünürsen :)

ceylin ikizimin kızının ismi
duru arkadaşımın kızının ismi
ılgını ve elayı önerdim ama pek sıcak bakmadı kimse... oysa ela oldukça güzel.. biz dönüp dolaşıp ALYA koyacağız biliyorum ben eşimde aynı fikirde çok kibar bu isim diye... vera mia da içimde kalmasın göbek adı olsun

maşallah çok az kalmış sizinde hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah ismi ne olacak =)

Son düzenleme:
oyyy sana alternatif kalmamış ki kuzum yaa :))
Bir arkadaşım koymuş kızına Ilgın Doğa ismini hoşuma gitmişti :) Ilgın Alya bak bu da güzel oldu Ama sıcak bakmıyolar dedin. Yav ilkine karar vermiş gibi ikinci ismide düşünmeye başladım ben
Benim oğluşun da eli kulağında bakalım, ne zaman isterse o zaman gelicek, engellemek yok dedi dr gelişimi iyiymiş şükür :)
Adımız da Ayaz olucak Allah'ın izniyle :)

hee hee en iyisi tek isim koyalım artık Allah nasip ederse ikinci çocuklara düşünürz diğer isimleri gelişimi iyiyse ne zaman geldiğinin önemi yok artık sağlıkla gelsin inşallah ayaz bebekk

hee hee en iyisi tek isim koyalım artık Allah nasip ederse ikinci çocuklara düşünürz diğer isimleri gelişimi iyiyse ne zaman geldiğinin önemi yok artık sağlıkla gelsin inşallah ayaz bebekk
aminn inşallah canım.. Rabbim hepimizi sağlıcakla ve bir avazda kurtarsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…