• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızıma isim konusunda hala kararsızım fikir alabilir miyim ? =)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım ben okulda çalışıyorum burada o kadar çok isim çeşidi var ki ........

Madem B harfi düşündün Öğretmenlerden çocuklarına koyduğu isimlerden yazayım sana

1 tanesi BİRCE
Diğeri BERRA
Bir Müdür yrdcımızın kızının adıda SELENGA
geçen bir öğrenci odama girdi nasıl güzel bir kız çocuğu nazlı nazlı girişi var " ayy bu güzel kız kimmişş "dedim.
Adım AYBALA dedi..

Bir isim bu kadar mı yakışır

Canım ben okulda çalışıyorum burada o kadar çok isim çeşidi var ki ........

Madem B harfi düşündün Öğretmenlerden çocuklarına koyduğu isimlerden yazayım sana

1 tanesi BİRCE
Diğeri BERRA
Bir Müdür yrdcımızın kızının adıda SELENGA
geçen bir öğrenci odama girdi nasıl güzel bir kız çocuğu nazlı nazlı girişi var " ayy bu güzel kız kimmişş "dedim.
Adım AYBALA dedi..

Bir isim bu kadar mı yakışır

Selenga ülke ismi gibi :9: aybala azeri ismi diye biliyorum... aslında berrayı seviyorum ama arkadaşımın ismi koyamam...

BERRAK
BELİZ veya BELİS
BADE
BERİL

isimlerini düşündüm hiç birini eşime beğendiremedimm:52:

canımmmmmmmmmmm benim evet maşallah hatta ultrasona göre 25. haftaya başladık bugün nasipse.. zaman geriye dönüp bakınca çok hızlıı geçmiş gibi geliyor da içinde yaşarken öyle değil sanki...:9: herkes alya'yı sevdi belli.. bende hiç iki isim düşünmüyordum ta ki mia'yı duyana kadar.....soyadına bizde çok dikkat ediyoruz o yüzden yanyana çok tuhaf olacak isimleri eledik en başından:9: çok sağol canım inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza.........:16::16::16:
aynen canım içindeyken geçmiyo zaman.. gerçi ben şu halimle halen zaman geçmiyo dersem siz neler demezsiniz :9: bugün 36+0 ile 37. haftamıza başlamış olduk şükür, elimiz kulağımızda artık hayırlısıyla bekliyoruz paşamızı :)
Alya ismi hem kulağa hoş geliyo hem de okunuşu kibar geldi :) Bu arada Alara, Ceylin, Elçin, Duru, Damla, Ilgın, Ela, Selen isimleri de güzel farklı bişiler düşünürsen :)

aynen canım içindeyken geçmiyo zaman.. gerçi ben şu halimle halen zaman geçmiyo dersem siz neler demezsiniz :9: bugün 36+0 ile 37. haftamıza başlamış olduk şükür, elimiz kulağımızda artık hayırlısıyla bekliyoruz paşamızı :)
Alya ismi hem kulağa hoş geliyo hem de okunuşu kibar geldi :) Bu arada Alara, Ceylin, Elçin, Duru, Damla, Ilgın, Ela, Selen isimleri de güzel farklı bişiler düşünürsen :)

ceylin ikizimin kızının ismi
duru arkadaşımın kızının ismi
ılgını ve elayı önerdim ama pek sıcak bakmadı kimse... oysa ela oldukça güzel.. biz dönüp dolaşıp ALYA koyacağız biliyorum ben:9: eşimde aynı fikirde çok kibar bu isim diye... vera mia da içimde kalmasın göbek adı olsun :D

maşallah çok az kalmış sizinde hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah ismi ne olacak =)

Son düzenleme:
ceylin ikizimin kızının ismi
duru arkadaşımın kızının ismi
ılgını ve elayı önerdim ama pek sıcak bakmadı kimse... oysa ela oldukça güzel.. biz dönüp dolaşıp ALYA koyacağız biliyorum ben:9: eşimde aynı fikirde çok kibar bu isim diye... vera mia da içimde kalmasın göbek adı olsun :D

maşallah çok az kalmış sizinde hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah ismi ne olacak =)
oyyy sana alternatif kalmamış ki kuzum yaa :))
Bir arkadaşım koymuş kızına Ilgın Doğa ismini hoşuma gitmişti :) Ilgın Alya bak bu da güzel oldu :1: Ama sıcak bakmıyolar dedin. Yav ilkine karar vermiş gibi ikinci ismide düşünmeye başladım ben :1:
Benim oğluşun da eli kulağında bakalım, ne zaman isterse o zaman gelicek, engellemek yok dedi dr gelişimi iyiymiş şükür :)
Adımız da Ayaz olucak Allah'ın izniyle :)

oyyy sana alternatif kalmamış ki kuzum yaa :))
Bir arkadaşım koymuş kızına Ilgın Doğa ismini hoşuma gitmişti :) Ilgın Alya bak bu da güzel oldu :1: Ama sıcak bakmıyolar dedin. Yav ilkine karar vermiş gibi ikinci ismide düşünmeye başladım ben :1:
Benim oğluşun da eli kulağında bakalım, ne zaman isterse o zaman gelicek, engellemek yok dedi dr gelişimi iyiymiş şükür :)
Adımız da Ayaz olucak Allah'ın izniyle :)

hee hee en iyisi tek isim koyalım artık Allah nasip ederse ikinci çocuklara düşünürz diğer isimleri:34: gelişimi iyiyse ne zaman geldiğinin önemi yok artık sağlıkla gelsin inşallah ayaz bebekk:nazar::nazar:

hee hee en iyisi tek isim koyalım artık Allah nasip ederse ikinci çocuklara düşünürz diğer isimleri:34: gelişimi iyiyse ne zaman geldiğinin önemi yok artık sağlıkla gelsin inşallah ayaz bebekk:nazar::nazar:
aminn inşallah canım.. Rabbim hepimizi sağlıcakla ve bir avazda kurtarsın inşallah.. :16:

Back