- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi zuhalzerrin
-
Vera mia latince gibi duruyo sanki ya pek begenmedim ben. Alya ve nil cok guzel. Mirayi de genelde yabancilar kullaniyorlar.
azra ismini seviyorum
canım ben alya ismini çok beğeniyorum eğer kızım olsaydı zeynep koyarım ama Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin...
zeyneb vera, Meryem vera
Meryem neva isimleri birlkte çok hoşuma gidiyo benim. bebeğim yaşasaydı ben Meryem Neva koyacaktım
Mia 'nın anlamı çok güzelmiş ama Vera ile pek güzel değil sanki , Ada ve Mira çok güzel isimler.Benimde kızım olacak inşallah Nehir koymayı düşünüyoruz ama bu Mira aklımı çok kurcalıyor :) kuyruklu bir yıldızın adıymış bi de eski bir antik kent ismi.
Alya bence çok güzel vera mia söylemesi zor olur okul çağında
söylemesi zormuş ya...
bu listenden defneyi çok beğeniyorum.
ada nil çok güzel ama çok kişi koymaya başladı...
ada
nil
defne bu üçünü beğendim benimde kızım olacak inş. bende nil düşünüyorum bakalım babamız istersen nil olabilir bizim kızında adı
alya fena değil ama herkes kızına ayla dicektir emin ol çünkü onun söylenişi daha kolaylarına gelecek
diğerlerini beğenmedim canım
alternatif olarak
İLKE
İLİM
ENFAL
DOĞA isimlerini önerebilirim
Vera mia çok zorlama bi isim olmuş kafiye olarakta güzel durmuyor bence. Kızma ama Makarna markası gibi :)) belki daha bilindik bir ismin yanına mia güzel durabilir.. Alya çok güzel isim
Zerrinim 24 haftalık olmuşsun maşallah canımbebişinin cinsiyetide belli olmuş, epeydir görüşemeyince zamanın ne çabuk geçtiğini farkettim :) Allah size bağışlasın yavrunuzu..
İsim konusunda özellikle seçenekler arasında Alya ismini çok beğendim.. İki isim koymakta güzel olur aslında ama birzcıkta soyadına uygun olsun diye bakıyoruz genelde :) bende şu sıralar ikinci bi isim arıyorum uydurabilirsem koyabilirim :)
Adıyla yaşasın, sağ salim kavuşursun inşallah kuzum :)
bence de vera mia tekerleme gibi oluyor
vera tek başına güzel ama kızının adını lena koydu bi arkadaş, ona da dedim her önüne gelene ne demek olduğunu cevaplamak bıktırır. bence bilindik bi isim daha güzel olurdu. zeynep üstüne kız ismi yok musela bence:) babasının süsü demek, ziynetten geliyor. başka güzel anlamları da vardır. dini açıdan bakınca da peygamberimizin ilk kızına verdiği isim. bu anlamıyla bana çok anlamlı, özel ve güzel gelmiştir hep. elif de çok güzel. dimdik bir duruş ve asaleti hatırlatır bana hep
Canım benim ALLAH evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle
Ben 11 yıl önce abimin kızı olacağı kesinleştiğinde VERA yı önermiştim " o ne be hristyan ismi mi koyacağız" dedi ( adam ve eşi dinden bir haber olursa böyle olur ) Anlamını açıklamama rağmen aklı basmadı ikisininde. Çok anlamlı ve çook güzel bir isim.
Alya yı ablamın bir öğretmen arkadaşı koymuştu, duyunca çok tuhafıma gitmişti. Eleştiri olarak kabul etmezsen eğer, sesli harfle başlayan bir isim koymayı düşünürsen o ismin başına başına sessiz bir harf koy ve yaz, bazen çok çirkin kelimeler çıkabiliyor.
Benimkisi bir abla tavsiyesi sadece...
"Abla sen hangi ismi önerirsin?" dersen A harfine takıldığını gördüğüm için ASEL derim: Anlamı BAL demektir.
benımde kızım olucak bende Elif Alya düşünüyorum cok ta yakışıyormuş gibi geldi bana sende düşünebilirsin.
Bence de Alya ismi güzel. Bizim burda minik sineğe miya derler miayı okuyunca ona benzettimCanan Tan'ın En son yürekler ölür romanında kızın adı Nehirdi eşinin adı da Deniz. Kitabı okuduktan sonra isimlerin anlamı o kadar derine işliyo ki insanın içinde. Kitabı da Nehir ismini de tavsiye ederim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?