kızıma isim bulmamda yardımcı olur musunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayckr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayckr

sağlıkla bekliyorum kuzumu..
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.434
36
358
ocaka ayı gib bir kızım olacak inşallah.isim aramaya başladık.3'e kadar indirdik..ada-asya ve alya arasında kaldık.oğumun adı arda bu arada.asya mitolojide güzellik tanrıçası,alya ulu yüce,adanın ise bilinene sözlük anlamı dışında bir anlamı yok(4 tarafı sularla...)...a ile başlamasını istiyoruz.başka aklınıza gelen isim varsa yazabilirisiniz.bu 3 arasından da beğendiğinizi yazarsanız çok sevinirim..

Ben alya yı beğendim :) arda alya güzel uydu tabi sen bilrsin tatlım..

Bence Alya isminin soylenisi digerlerine gore biraz daha zor, Aliya gibi cikiyor ya da bana oyle geldi. Bence Ada ve Asya daha guzel

alya ile ilerde dalga gecerlet diyenler de oldu.alya verya yafa almaya gibi.banada mantikli geldi.

asya 2 alya 1oldu.cevap veren herkese tesekkurler

bn ikiside demiyorum ya hira ya mira cnm :) uyumlu olmasada ikiside çok gzl kız isimleri allah şimdiden ismiyle büyütsün

çok teşekkürler hazal .benimde eşimin de adı a harfiyle başlıyor.oğlumuzun adı da arda olması bizde a harfine karşı bir takıntı oluşturdu..

çok teşekkürler hazal .benimde eşimin de adı a harfiyle başlıyor.oğlumuzun adı da arda olması bizde a harfine karşı bir takıntı oluşturdu..
o zaman asya güzel cnm diğeri riskli rica ederm

Asya çok güzel Ada ismi de fena değil. Bana diğeri çok uydurukça geliyor.

asya 4
ada1
alya 1 oldu.kayınvalidemin ismide asiye.asya ile onun da gönlünü almış oluruz belki.biraz kandırmaca gibi oluyor ama:)bizde asyaya yakınız.

Ben de asya diyorum canim. Allah anali babali buyutsun

asya 4
ada1
alya 1 oldu.kayınvalidemin ismide asiye.asya ile onun da gönlünü almış oluruz belki.biraz kandırmaca gibi oluyor ama:)bizde asyaya yakınız.
Bu isimlern disinda onerim:Azra:) anlamina bakmistim hatirlamiyorum ama guzeldi.hayirla saglikla dogsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…