Doğuma Hazırlık kizima isim buldum nasil?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sizle konuşmuştuk dimi önceki haftalarda anketiniz vardı sanki.?kumsal ismini çok seviyorum bende bakalım cinsiyeti öğrenince benimde bir kumsalım olucakmı

Bende kararsızım ilk sıralar böyle değildi sonrası acaba mı dedim
Bilmiyorum oğlumun ismi daha doğmadan belliydi bende ama eşim pek istemedi ama ben bayagı bir direttim hatta nüfusa bile gittim :)eğer kararsızlık varsa biraz daha düşünün anlamlarına bakın ben cok seviyorum kumsal ismini beni dindiriyor masal yada kumsal güzel isimler

İlk konu başlıgını okudugumda " kumsal " koyun dıyecektım. Kalp kalbe karsıymıs. Bence cook guzel isimm :KK200::KK36::nazar:

Kızlar kızımın adı kesin kumsal olcak çok tesekkur ederim buara ck konulacaga benziyordu ama ben koyucam seven herkese ck tsk ederm kumsallarimiz dogsun kızlar siz neye karar verdiniz

Kızlar kızımın adı kesin kumsal olcak çok tesekkur ederim buara ck konulacaga benziyordu ama ben koyucam seven herkese ck tsk ederm kumsallarimiz dogsun kızlar siz neye karar verdiniz
Biz hala kesin karar vermedik ama Derin ve Damla en olası seçeneklerde şu an

Bizde karar verdik kumsal olacak kızımızın adı inşallah zamanla bu isim çok popüler olacağa benziyor

X