Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizle konuşmuştuk dimi önceki haftalarda anketiniz vardı sanki.?kumsal ismini çok seviyorum bende bakalım cinsiyeti öğrenince benimde bir kumsalım olucakmı
Sizle konuşmuştuk dimi önceki haftalarda anketiniz vardı sanki.?kumsal ismini çok seviyorum bende bakalım cinsiyeti öğrenince benimde bir kumsalım olucakmı
Bilmiyorum oğlumun ismi daha doğmadan belliydi bende ama eşim pek istemedi ama ben bayagı bir direttim hatta nüfusa bile gittim :)eğer kararsızlık varsa biraz daha düşünün anlamlarına bakın ben cok seviyorum kumsal ismini beni dindiriyor masal yada kumsal güzel isimler
Kızlar kızımın adı kesin kumsal olcak çok tesekkur ederim buara ck konulacaga benziyordu ama ben koyucam seven herkese ck tsk ederm kumsallarimiz dogsun kızlar siz neye karar verdiniz
Kızlar kızımın adı kesin kumsal olcak çok tesekkur ederim buara ck konulacaga benziyordu ama ben koyucam seven herkese ck tsk ederm kumsallarimiz dogsun kızlar siz neye karar verdiniz