Doğuma Hazırlık Kızıma isim bulamadım....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba benimde bi kızım olcak insalh aralıkta. bende hala isim arıyorum listede cok hos isimker var ama benim en tuttuğum isimler gülce-beren ve duru.ben sanrm beren koycam

merhabalar...okadar çok kız ismi varki gerçekten insanın kafası karışıyor hangini koysam diye.
size güzel isimler tavsiye edeyim arkadaşlar.
ceren
gökçe
zeynep
nazlı
yağmur
beren
selen
yağren
begüm
bu isimler gerçekten güzel.

Son düzenleme:
Bu kadar çok isim arasından karar vermen gerçekten zor. Keşke biraz daha eleseydin. Bi de anket açsaydın keşke..
Berfin benim de düşündüğüm bi isim..

Berfini bende çok beğeniyorum ama kürtçe olması ve bazı siyasi polemiklere neden olması nedeniyle düşündürdü beni...

doğa olsun güzel bir isim hem fazlada konmuyor

ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah....... bence şimal en güzeli......... önerebileceğim diğer isimler ayris; ceren; gülce; mislina, lina, lena, su;naz, melis;gökçe;rüya;buğlem;irem,tutku;ceylin,cansın;hira;dirim;ildem;mübrem;fulin;burçe;eslem;nisan........ keşke anket açsaydın daha iyi olurdu.........

Ben Doga ismini cok cok seviyorum. Kizim olsa o ismi koymak isterdim ama burda söyleyemiyorlar ve kulaga hic hos gelmiyor ozaman :umursamaz:

Simre ceren mi
Simay cemre mi

anket açmayı denemedin bu şekilde sorayım istedim.

simre ceren..... ceren ismini ben çok seviyorum.... söylenişi kulağa çok hoş geliyor...... canım bu arada simre ne demek........ simay ceren olmaz mı?

ablacım bnm bi arkadaşımın kardeşi oldu ve ismini zümral koydular.bence güzel bi isim.esila gülce derin ve duruyu beğendim ben

simre ceren..... ceren ismini ben çok seviyorum.... söylenişi kulağa çok hoş geliyor...... canım bu arada simre ne demek........ simay ceren olmaz mı?

simre selcuklu devletinde tarihi bir şehir adı ve ay ışı anlamlarında... simay cerende olabilir yorumuna tşk.

sımge ceren bencede... aılede 2 tane ceren olmasa kızım olursa bende ceren koyardım walla adını...

Simre Ceren kulağa daha hoş geliyor sanki ama simre pek bilinmedik bi isim olduğu için simre tek tekrarda anlaşılmıyor..

Bu isimlerden biri tercih edilecekse:
Simay derim, Ceren veya Cemre arasında tercih yapamadım....

Bunlar dışında tercih yapılabiliyorsa iki önerim var :

IRAZ veya MASAL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…