- 12 Şubat 2017
- 31
- 10
- 1
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hüma ismine takıldık biz Hümanur olacak kısmetse kız olursa tabi fikrimiz değişir mi bilemiyorum. Erva ismine takılmıştım bir dönemde30 haftama geldim hala isim konusunda cok kararsızız kısa degisik kulaga hos gelen bi isim olmasını istiyorum fakat su ana kadar hic bisey icime sinmedi..onerilerinizi bekliyorum kızlar kızıma isim konusunda yardım edin teyzeleri ablaları
ilk cocugum cift isim dusunmuyorum tek isim olmasından yanayım anlamı guzel olan tabi bu da cok onemli esim nisa isminden yana hem kuranda geciyor hemde nisan ayinda dogacak diye ama ben medense hep degisikbisey olmasını istiyorum cok kararsızımAynı dert bendede var :) nasıl bir isim arıyorsun, klasik mi güncelmi? Tek isimmi çift isimmi? Soyadına uygunmu olsun? Kardeşi varsa onun isminemi uygun olsun? Ben bütün bu kriterlere göre düşüne düşüne çorba ettim aklımı
Bence Nisa dan ziyade Nisan ismi cok daha güzel.. bir arkadaşımin kızı adı Nisan cok kibar akıllı cok güzel bir kız çocuğu maşallah.. Bende tek isimden yanayım.. kuranda gecen isim olarak kulagina Elif ismini okutucam göbek adı olarak Elif olacak ama kimlik ismine karar verecegim diger ismi yazdıracaģım..ilk cocugum cift isim dusunmuyorum tek isim olmasından yanayım anlamı guzel olan tabi bu da cok onemli esim nisa isminden yana hem kuranda geciyor hemde nisan ayinda dogacak diye ama ben medense hep degisikbisey olmasını istiyorum cok kararsızım
Esila nın Türkçe karşılığı İlyas demekmişESİLA inslalah nasip olursa kizim olursa adini koycam