• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızıma isim bulamadık yardım

oznevin86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
31
10
1
39
30 haftama geldim hala isim konusunda cok kararsızız kısa degisik kulaga hos gelen bi isim olmasını istiyorum fakat su ana kadar hic bisey icime sinmedi..onerilerinizi bekliyorum kızlar kızıma isim konusunda yardım edin teyzeleri ablaları :KK46:

Aynı dert bendede var :) nasıl bir isim arıyorsun, klasik mi güncelmi? Tek isimmi çift isimmi? Soyadına uygunmu olsun? Kardeşi varsa onun isminemi uygun olsun? Ben bütün bu kriterlere göre düşüne düşüne çorba ettim aklımı :işsiz::işsiz:

30 haftama geldim hala isim konusunda cok kararsızız kısa degisik kulaga hos gelen bi isim olmasını istiyorum fakat su ana kadar hic bisey icime sinmedi..onerilerinizi bekliyorum kızlar kızıma isim konusunda yardım edin teyzeleri ablaları :KK46:
Hüma ismine takıldık biz Hümanur olacak kısmetse kız olursa tabi fikrimiz değişir mi bilemiyorum. Erva ismine takılmıştım bir dönemde

Benim ilk zamanlardaki isim listemdeki isimleri yazıyım, şu anda eleye eleye 3-4 isime düşürdük..
Sahra
Ezgi
Lina
Talya
İrem
İpek
Sude
Melis
Simge
Defne
Delfin
Burcu
Cansu
Ceyda
Selin
Derin
Tuana
Hanzade

Aynı dert bendede var :) nasıl bir isim arıyorsun, klasik mi güncelmi? Tek isimmi çift isimmi? Soyadına uygunmu olsun? Kardeşi varsa onun isminemi uygun olsun? Ben bütün bu kriterlere göre düşüne düşüne çorba ettim aklımı :işsiz::işsiz:
ilk cocugum cift isim dusunmuyorum tek isim olmasından yanayım anlamı guzel olan tabi bu da cok onemli esim nisa isminden yana hem kuranda geciyor hemde nisan ayinda dogacak diye ama ben medense hep degisikbisey olmasını istiyorum cok kararsızım:KK43::olamaz:

ilk cocugum cift isim dusunmuyorum tek isim olmasından yanayım anlamı guzel olan tabi bu da cok onemli esim nisa isminden yana hem kuranda geciyor hemde nisan ayinda dogacak diye ama ben medense hep degisikbisey olmasını istiyorum cok kararsızım:KK43::olamaz:
Bence Nisa dan ziyade Nisan ismi cok daha güzel.. bir arkadaşımin kızı adı Nisan cok kibar akıllı cok güzel bir kız çocuğu maşallah.. Bende tek isimden yanayım.. kuranda gecen isim olarak kulagina Elif ismini okutucam göbek adı olarak Elif olacak ama kimlik ismine karar verecegim diger ismi yazdıracaģım..

Canm ELİSA koy anlamida: cennet kapisinda bekleyen melek anlami :)

Bende kızım olursa Sare Nur koyucam ismini inşaAllah, Sarenin anlamı saf ve temiz demek, Nurda aydınlık parıltı demek ve Kur-an da bir çok yerde geciyo :KK36::anne:

ben Ayza Toprak koyucam :))) diğer tatlış isimler Maya -Hazel- Alina-Duru -Minel -Belinay -İkra -Dora -İklim -Elis- Lidya-- Belen- Ela

Back