• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızıma isim ariyorum cok kararsizim

hangisi daha güzel?

• Serra

OY: 11 17,5%
  • idil

OY: 6 9,5%
  • Beliz

OY: 7 11,1%
  • Ada

OY: 8 12,7%
  • Meyra

OY: 10 15,9%
  • Ela

OY: 9 14,3%
  • Aysu

OY: 1 1,6%
  • Buket

OY: 0 0,0%
  • Seden

OY: 0 0,0%
  • Ferah

OY: 7 11,1%
  • Sude

OY: 3 4,8%
  • Simge

OY: 1 1,6%

• Ankete Katılan
    63

Yazgulu1987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
6
1
1
37
Selam Arkadaslar!
Ben bu siteyi hep takip ediyorum ama ilk defa yazma geregi hisettim.

Yurt disinda yasiyorum ve yakinda ikinci bir bebegim dunyaya gelicek isim konusunda esimde bende cok kararsiziz ve 3 ay sonra dogum. Yardim edin lutfennnnnn. Hem anlamli ama ayni zamanda telafuzu zor olmayan bir isim olsun istiyoruz.

Sizce hangileri guzel? (Kisa bir yorum yazarsaniz tercihinizin yanina cok sevinirim)
Isim tavsiyeleriniz e acigim.

Serra
İdil
Beliz
Ada
Meyra
Ela
Aysu
Buket
Seden
Ferah
Sude
Simge

Merhaba,

Soyisminiz ile ses uyumu olan ismi seçmeni tavsiye ederim. Neticede birlikte kullanacak evlense bile çift soyisim kullanmayı tercih edebilir. Yoksa listelediğin isimlerin hepsi çok güzel :)

Bence Azra,hem anlamı çok güzel hemde Kuran da geçiyo, temiz kız anlamına geliyor sonuçta sırf modern diye ya da kulağa hoş geliyor diye isim konulmamali.

ben ismin kuranda gecmesı taraftarıyım bu benım dusuncem canım.. ben kızım olsa nisanur koymayı dusunuyodum tabı karar senın :)

Ferah :KK200: adi üstünde ferah ferah ne güzel isim ben şahsen kızım olursa ferah koymayı dusunebilirim

Selam Arkadaslar!
Ben bu siteyi hep takip ediyorum ama ilk defa yazma geregi hisettim.

Yurt disinda yasiyorum ve yakinda ikinci bir bebegim dunyaya gelicek isim konusunda esimde bende cok kararsiziz ve 3 ay sonra dogum. Yardim edin lutfennnnnn. Hem anlamli ama ayni zamanda telafuzu zor olmayan bir isim olsun istiyoruz.

Sizce hangileri guzel? (Kisa bir yorum yazarsaniz tercihinizin yanina cok sevinirim)
Isim tavsiyeleriniz e acigim.

Serra
İdil
Beliz
Ada
Meyra
Ela
Aysu
Buket
Seden
Ferah
Sude