Bebek İkinci El kizima concord neo bebek arabasi ariyorum

aysisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
12
0
1
İstanbul
Baslikta belirttigim gibi neo araba ariyorum araba + pusetli butcem 600 700 tl.eger Quinny bebek arabasi + puset arabaniz varsa degerlendirebilirim.

Ewt oda guzel resim alabilirmiyim

puset mavi,anakucağı siyah,isterseniz portbebe de var o da siyah her ikisinde de puset çıkıyor anakucağını-yani otokoltuğunu arabaya takabiliyorsunuz portbebeyi de aynı şekilde takabiliyorsunuz tek klikle
anakucağının ve bebek arabasının garantileri devam ediyor faturaları ve garantilerini de göndericem

bebek arabası 500 tl
anakucağı-otokoltuğu 150 tl
portbebe 250 tl

Eklentiler

• $IMG-20140527-WA0005.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 119
  • $IMG-20140527-WA0004.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 129
  • $IMG-20140527-WA0002.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 109
  • $114743510_tn70_1.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 147
  • $114747882_tn70_0.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 105
meraktan soruyorum, neden düşünmüyosunuz? genel kanıyı merak ediyorum :/ hayır taş gibi araba, travel set, her araba kadar normal ağırlıkta, nesi eksik sizle alakalı değil ama cidden takmaya başladım, 1500e alınmış, 2. elini ben 550ye aldım 450ye satışa çıkardım 350ye kadar düştüm, gitmiyor bir türlü, saçma sapan arabalara 500 lira fiyat çekiliyor, hop gidiyor, bu araba benim 48 kilo halimi dahi taşıyabilmiş bi araba ve cidden iyi :/

ilgilenirsen 3 tekerli taş gibi orbit zenit te var :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=720263
satılmazsa sanırım yakında arabayı ibret olsun diye taksimde sallandırıcam :/
cnm,uzülme.satarsın.arabanın modeli herkez kolai benmez((((((çok kaba duruyor.ben meselya 3tekerli hiç semem.sizinki baktım model benmedım.kraft tvist aldım,450tl verdım.ama 3tek de seven vardır.biraz bekle.alan çıkar

Merhabalar,

Bendede Graco Symbio var. Ana kucağıda düşünüyorsanız ana kucağınıda satıcam. Ana kucağı, aparatı, yağmurluğu Hepsinin fiyatını 500 tl düşünüyorum. Hiç bir hasarı, bozukluğu vs. yok. Sadece tutma yerindeki süngerinde bir yırtık var. İzmir'de oturuyorum. Bilginize, iyi günler.

Telefon numara gonderemiyorum. Yeni uyeyim :S

Size özelden yazdım numaramı arzu ederseniz çaldırın ya da mesaj atın whatsup tan yollayayım resimlerini,ürünlerin garantileri ve faturaları duruyor izmir joker mağazasından alınmıştır,yağmurluk hüç kullanılmadı duruyor ayrıca anakucağında yenidoğan pedi de yepyeni,bir de ben oğlum terliyor diye terletmez ped almıştım onu da vereceğim pusetin ayak battaniyesi de var o da gri renkte,çocuğun ayaklarını içine alıyor ve emniyet kemeriyle sabitlenebiliyor

Baslikta belirttigim gibi neo araba ariyorum araba + pusetli butcem 600 700 tl.eger Quinny bebek arabasi + puset arabaniz varsa degerlendirebilirim.

Elimde concerde Neo'ya var bende satmayı düşünüyorum 600 veya 700 resimlerini yollarım e bebek alındı coktan temiz kullandık ıstanbuldamısınız resımlerııı sıze whttp up tna atabılırmıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…