Doğuma Hazırlık kızıma bir türlü isim bulamıyorum:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isimi tercih edersiniz?

• selin

OY: 8 36,4%
  • damla

OY: 7 31,8%
  • lina

OY: 7 31,8%

• Ankete Katılan
    22

swanlakee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
49
54
38
36
Merhaba bayanlar daha önce iki anket daha açmıştım ama hala içime sinen bir isim bulamadım kızım için. İlk kızımın ismi Mina çok severek ve isteyerek koymuştuk hiç araştırma yapmamıştım çünkü çok zarif bulmuştum bu ismi. Şimdi ikinci kızım olacak ve bir türlü içime sinen bir isim bulamıyorum. Kibar zarif ve modern isimler hoşuma gidiyor. Daha önceki anket sonuçlarıma göre Lina ismini düşünüyordum ama Mina 'ya çok benzediği için ve yabancı isimleri andırdığı için karar veremiyorum. Kızım Damla ismini beğendiğini ve istediğini söyledi. Eşim ise Damla'nın kendisine ilaçları çağrıştırdığını söylüyor. Kendisi doktor bu sebepten olabilir. Eşim Selin ismini beğendiği söylüyor. Sizce Selin ve Damla nasıllar. Önerebileceğiniz zarif isimler var mı?

Beril veya Sinem olabilir

Bence bebegin ismini kardeşi koymalı canım bu onun içinde müthiş bi adım olacak küçük anne olarak :) damla gayet hoş bi isim esin zamanla sever diye düşünüyorum :)

Selin güzel. :)

Selen ve Sezin de güzel bence. Hem daha az kullanılan isimler.

Inci ve Rüya da kibar isimler.

İnci Tanem
Zeynep
Betül
Selin ismi çok güzel zarif bir isim babası da beğenmiş madem adıyla müsemma olsun darısı bizlere inşallah....

Arya lima ( ceren hindistanin kızının adi.. adriana lima diye koymuştu )
Arya alya lina elisa vs yabanci isim geliyor.:/
ikra var Oku demek anlami..
Maya var bide minaya yakin.:) arı maya olur / ben beğenmiyordum mayayı...
Merve koy dicem de Minaya en yakın olan o:)
Selin daha hoş geldi bana..:)
Selina olabilir.:) anlami bilmem uydurdum selin ve linayı birleştirdim çünkü )
miray dedi biri onu sölüycektim bak o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…