Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A ile mi baslayacak illa Aslı yi yurtdisinda Asli diye soylerler. instagramda yurtdisinda yasayan bir turk annenin kizinin adı Alin di denk geldinmi bilmiyorum. Burdada Ali diye mi anlasilir bilmiyorum . Ben ilk defa duydum yaygin mi bilmiyorum. Ama sen yine Arveni hergun soyle kulak asinaligi olur kabul eder belki. Asya Arya ya uyumlu degil bence . Bide kafiyeli gibi seslenince karisir birbirine yakin harfler. Bende erkek ismi arayisindayim zor yani. Uc dort isim sectik karar veremiyoruz. İlk cocuga uygun arayinca bide hepten zor oluyorAslinda filmdeki yazilisi Arwen ama sonucta soylenisi ayni. Esim baska isim bakalim dio bikac arkadasi o nasil isim falan demis sanirim. Asya Asli tarzi bir isim koyalim dio fakat ben Arvende israr ediorum bakalim nolucak :)
Aynen farketmiyor asıl olan eşine bu ismi kabul ettirebilmek,dişardakilere göre dusunup normal bir isim arayışında olabilir erkekler biraz daha sade dusunur fazla secenektense az seçenek iyidir ins istediginiz gibi olurAslinda filmdeki yazilisi Arwen ama sonucta soylenisi ayni. Esim baska isim bakalim dio bikac arkadasi o nasil isim falan demis sanirim. Asya Asli tarzi bir isim koyalim dio fakat ben Arvende israr ediorum bakalim nolucak :)
Arkadasimin yegeninin ismi Alin , genellikle ney aylin mi yoksa biz mi yanlis anladik aliye bile anlayan varmış agizdan çıktığı anda alin cok net olmasada ayline ali ye yakin oldugu icin çağrısım yapiyor.A ile mi baslayacak illa Aslı yi yurtdisinda Asli diye soylerler. instagramda yurtdisinda yasayan bir turk annenin kizinin adı Alin di denk geldinmi bilmiyorum. Burdada Ali diye mi anlasilir bilmiyorum . Ben ilk defa duydum yaygin mi bilmiyorum. Ama sen yine Arveni hergun soyle kulak asinaligi olur kabul eder belki. Asya Arya ya uyumlu degil bence . Bide kafiyeli gibi seslenince karisir birbirine yakin harfler. Bende erkek ismi arayisindayim zor yani. Uc dort isim sectik karar veremiyoruz. İlk cocuga uygun arayinca bide hepten zor oluyor
Sormayin ya daha isim net degil. Siz hamilemisiniz . Hamileyseniz isim belli mi . Oglumdan cok vakit kalmiyor . Burayada bakiyorum belki hosuma giden isim olur diyede ayni isimler donuyor genelde. Poyrazi gdncler guzel buluyor. Buyuklere biraz sert geliyor. Aras Koray ve Kerem var simdilik. Kerem oglumun adina uymuyor pek. Korayi esimle annem begendi. Aras kargo sirketi falan diyen varda. Ne olursa olsun havali isim. Nehir diye veriyoruz. Her isimden bir sirket birsey var yani . Uras demistim . Aras demesi daha hos gibi. Bide esim anlami ne diye sormalarini istemiyor. Bilindik olsun istiyor. Nasil olcak bilmiyorumArkadasimin yegeninin ismi Alin , genellikle ney aylin mi yoksa biz mi yanlis anladik aliye bile anlayan varmış agizdan çıktığı anda alin cok net olmasada ayline ali ye yakin oldugu icin çağrısım yapiyor.
Senin seceneklerinde en cok içine sinen nedir ? Ins karar verirsin son zamanlarda iste bu diyebilecegin bir isimde çıkmadı sanırım![]()
Sormayin ya daha isim net degil. Siz hamilemisiniz . Hamileyseniz isim belli mi . Oglumdan cok vakit kalmiyor . Burayada bakiyorum belki hosuma giden isim olur diyede ayni isimler donuyor genelde. Poyrazi gdncler guzel buluyor. Buyuklere biraz sert geliyor. Aras Koray ve Kerem var simdilik. Kerem oglumun adina uymuyor pek. Korayi esimle annem begendi. Aras kargo sirketi falan diyen varda. Ne olursa olsun havali isim. Nehir diye veriyoruz. Her isimden bir sirket birsey var yani . Uras demistim . Aras demesi daha hos gibi. Bide esim anlami ne diye sormalarini istemiyor. Bilindik olsun istiyor. Nasil olcak bilmiyorum
Her ismi tek tek baktik. Eleye eleye bunlar kaldi. Kutay i kimse begenmedi. Noktali harfler istemiyoruz. Ç ğ gibi. Turkce istiyoruz. Yağiz da yigit te ğ var bunlarda cok. Yagiz esmer yigit erkek. Biz acik tenliyiz. Oglum da sarisin. Koray dan cok yok. Olabilir. Oglumun adina uyumlu. Kerem farsca uymuyir gibi geliyor bana.. yoksa kerem ismini begeniyorum. Urasi bende seviyorum. Bizimkiler hic duymamis. Garip geliyor. Anlamida gizel aslinda. Belki bende alistiririm.yada kerem mi olur bilmiyorum. Oglumun adi na benzer midern havali ve turkce olsun istiyoruz. Noktali hrflerde olmayinca daraliyor liste. Oglum cok yoruyor beni. Esim sectiklerimizden su olsun dese kabul edicem hemen. Bebek sekeri yaptircam ismi belli olmasi lazim . Yoksa doguma kadar vakit olurdu.Hamile değilim canım.Kerem Koray güzel büyüklerin gözüne batmayacak isimler fakat batsa bile şimdiki anne babalar daha özgür ve umursamaz yaklaşıyor olaya Poyraz cok hızlı bi şekılde yayıldı yenı donem cocukları genellıkle poyraz ruzgar ve aras tayfasından oluşuyor diye düşünüyorum.Hem düşünülecek olursa şirket fırma yada dalga sebebı her isimden çıkar heleki cocukluk donemı ıllakı bı lakap yada ısımle alay konusu olur bulurlar uydururlar bunun önünede gecılmıyor bence aklınız kalmayacak bı ısım koyun...
İçınızden geldıgı gıbı.. Koray Kutay Alper Yiğit Yağız daha sakin gelıyor Urası daha cok sevıyorum hem anlamı Arasa gore daha ıyıdır![]()
Sormayin ya daha isim net degil. Siz hamilemisiniz . Hamileyseniz isim belli mi . Oglumdan cok vakit kalmiyor . Burayada bakiyorum belki hosuma giden isim olur diyede ayni isimler donuyor genelde. Poyrazi gdncler guzel buluyor. Buyuklere biraz sert geliyor. Aras Koray ve Kerem var simdilik. Kerem oglumun adina uymuyor pek. Korayi esimle annem begendi. Aras kargo sirketi falan diyen varda. Ne olursa olsun havali isim. Nehir diye veriyoruz. Her isimden bir sirket birsey var yani . Uras demistim . Aras demesi daha hos gibi. Bide esim anlami ne diye sormalarini istemiyor. Bilindik olsun istiyor. Nasil olcak bilmiyorum