Doğuma Hazırlık kızıma ALYA ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ndyatasayar

sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
82
0
86
Konya
slm kızlar kızıma hala bi isim bulamadım wee 2 hafta snra dogum yapcam oglum olsaydı AYAZ koyacaktım ama kızım olucak bizde ALYA ismini düşündük yardımcı olurmusunuz.. DİLA.. DERİN..EZGİ.. bunlarda dier isimler

Alya çok sevdiğim bir isim..
Farsça da sema , gökyüzü anlamlarına geliyor

Meleğinize sağlıkla kavuşmanız dileği ile.

canım Alya çok güzel bi isim ama a yumuşatarak kullanılması gerelekir böyle söylemenler olabilir ben de koymak istedim ama bu yüzden vazgeçtim saydıkların arasında Dila güzel

bu arada bende 2 hafta sonra dogum yapıcam cnm hayırlı dogumlar bende kızımın ısmını armina lina dusunuyorum tabı kımse begenmedı o ayrı konu bıle actım :)

bence ezgi harika, bugunlerde herkes alya tarzi turkce olmayan soylendiginde yabanci anlasilmayan isimler koyuyor on sene sonra klasik turk isimleri en farkli isimler olucak ayse zeynep gb isimler farkli gelicek.ama bence ezgi her daim harika hem anlami hem kulaga yansimasi.

alya kulağa hoş geliyor amaa dalga geçilebilecek bir isim, istersen bunu de düşün derim

mesela iilerde arkadaşları alya yerine ver-ya, ya da alma-yaa diye dalga geçebilirler.

derin ismine takmış durumdayım zaten ben,çok saçma manasız bir isim bence.

dilayı beğendim ben, ezgi de hoş

alya...kelimeyi al ya diye ayrı arı uzun uzun söylenirse... saçma

derin ne demek. derin diye isim mi olur. derin . dermekten mi geliyor yoksa suyun falan derin kısmından mı. bu da saçma

ezgi en güzel duran isim

bence ezgi harika, bugunlerde herkes alya tarzi turkce olmayan soylendiginde yabanci anlasilmayan isimler koyuyor on sene sonra klasik turk isimleri en farkli isimler olucak ayse zeynep gb isimler farkli gelicek.ama bence ezgi her daim harika hem anlami hem kulaga yansimasi.

Ayşe,Zeyneb,Fatma,Hatice..

Bunlar türkçe mi peki , arkadaşım?

Hayır , arapça ve farsça..

Bizim kullandığımız isimlerin yüzde 70 inden fazlası türkçe değil..

Alya,Armina,Ecrin,Ceylin,Dila,Lina gibi isimlerin farklı gelmesinin sebebi , daha önce çok kullanılmamaları..

Halbuki onlar da aynı dil ailesine ait.. (Çoğu farsça kökenli)

Niyet hayır , akıbet hayır ..

Güzel gören daima güzel düşünür..

ısimlere kulp takmak çok basit..

Her isme mutlaka bir yakıştırma,kötü anlam yapıştırma yapılır ,istendiği vakit..

Nasıl baktığınıza bağlı bu..

alya kulağa hoş geliyor amaa dalga geçilebilecek bir isim, istersen bunu de düşün derim

mesela iilerde arkadaşları alya yerine ver-ya, ya da alma-yaa diye dalga geçebilirler.

derin ismine takmış durumdayım zaten ben,çok saçma manasız bir isim bence.

dilayı beğendim ben, ezgi de hoş
Ben anlamadım dila ne demel dilaranın eksik kalmış ikizimi .derin çok şık bir isim bence sen koyma zaten derin için bknz türkçe sözlük.ne kadar az derin bence harika olur.beğenmeyin lütfen

Son düzenleme:
Ben anlamadım dila ne demel dilaranın eksik kalmış ikizimi .derin çok şık bir isim bence sen koyma zaten derin için bknz türkçe sözlük.ne kadar az derin bence harika olur.beğenmeyin lütfen

sataşma varrsempatiksalakcinni çok beğendiysen koy arkadaş sensırnaşık şey

konu bu ismi benim koyup koymamam değil kii,bencesen koyma zaten demişsin:olmaz:, konuuu arkadaşın isim listesindeki isimlerden hangisini koyayım sorusuu.. beğenen koyar ,ben beğenmiyorum manasız buluyorum, zorla mı beğencem yaaawwkafamçokkarıştı

Back
X