- Konu Sahibi ndyatasayar
slm kızlar kızıma hala bi isim bulamadım wee 2 hafta snra dogum yapcam oglum olsaydı AYAZ koyacaktım ama kızım olucak bizde ALYA ismini düşündük yardımcı olurmusunuz.. DİLA.. DERİN..EZGİ.. bunlarda dier isimler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar kızıma hala bi isim bulamadım wee 2 hafta snra dogum yapcam oglum olsaydı AYAZ koyacaktım ama kızım olucak bizde ALYA ismini düşündük yardımcı olurmusunuz.. DİLA.. DERİN..EZGİ.. bunlarda dier isimler
bence ezgi harika, bugunlerde herkes alya tarzi turkce olmayan soylendiginde yabanci anlasilmayan isimler koyuyor on sene sonra klasik turk isimleri en farkli isimler olucak ayse zeynep gb isimler farkli gelicek.ama bence ezgi her daim harika hem anlami hem kulaga yansimasi.
Ben anlamadım dila ne demel dilaranın eksik kalmış ikizimi .derin çok şık bir isim bence sen koyma zaten derin için bknz türkçe sözlük.ne kadar az derin bence harika olur.beğenmeyin lütfenalya kulağa hoş geliyor amaa dalga geçilebilecek bir isim, istersen bunu de düşün derim
mesela iilerde arkadaşları alya yerine ver-ya, ya da alma-yaa diye dalga geçebilirler.
derin ismine takmış durumdayım zaten ben,çok saçma manasız bir isim bence.
dilayı beğendim ben, ezgi de hoş
Ben anlamadım dila ne demel dilaranın eksik kalmış ikizimi .derin çok şık bir isim bence sen koyma zaten derin için bknz türkçe sözlük.ne kadar az derin bence harika olur.beğenmeyin lütfen