Güzel yakışmışSelam!geçenelerde buraya kızıma alacağım elbise ile ilgili konu açmıştım.bunu aldım nasıl sizce?kendi bu renk elbise istedi
Ya yeter artık ya sen nerden biliyorsun?illa ki birisi çıkıp sinir zıplatmalı.kendisi bu renkten istedi benden mi iyi bileceksin gelmişsin burda beni kötülemeyeCocugun istedigini degil kendi istedigini almissin illa.
Hayirli olsun
Teşekkürler canım ben de öyleyimGüzel tütülü alman iyi olmuş yaşına uygunçok tatlı kızın
Şimdi okuyorum demin geçerken okudum yazdığını aslında kötü bir şey yazmamışsın teşekkür ederim hayırlar dilediğin içinCocugun istedigini degil kendi istedigini almissin illa.
Hayirli olsun
Selam!geçenelerde buraya kızıma alacağım elbise ile ilgili konu açmıştım.bunu aldım nasıl sizce?kendi bu renk elbise istedi
Evet kendi beğendiKendi begendi mi Nilu?
Bence cok zevkli kizinEvet kendi beğendi
Öyle,elbiseyi zor begendirirken aile kuracağı insana guya başkasına karar verdirecekBence cok zevkli kizin
Kendini içinde mutlu ve rahat hissediyorsa gerisi önemli değilSelam!geçenelerde buraya kızıma alacağım elbise ile ilgili konu açmıştım.bunu aldım nasıl sizce?kendi bu renk elbise istedi
Kendimi diyo baskasi karar verecek diye?Öyle,elbiseyi zor begendirirken aile kuracağı insana guya başkasına karar verdirecek
Dedesi diyordu guya o yapacak çocuğun hayır işini.ben de diyorum elbiseyi zor beğenirken evleneceği kişini başkasının seçmesine inanmıyorum kimseye bıraksınKendimi diyo baskasi karar verecek diye?
Ay karismasinlar cocugaDedesi diyordu guya o yapacak çocuğun hayır işini.ben de diyorum elbiseyi zor beğenirken evleneceği kişini başkasının seçmesine inanmıyorum kimseye bıraksın
Önceki postta yazmıştımAy karismasinlar cocuga