Çocuk Hastalıkları kızım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

merhaba_hayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
67
0
86
İstanbul
merhaba benim dünya tatlısı 4 yaşında kızım var ve epilepsi(west)sendromu yani soguk havale geciriyor biz 4 senedir kızımın bu hastalıgıyla mucadele ed,iyoruz şuan eskisine göre daha iyi ama kızım konuşamıyor vede yürüyemiyor sık have gecirdigi için gelişimini geri atıyor ona sebvgimle vede sabrımla bakıyorum onun gelişimi için özel refaransdan ders aldırıyorum yürümesi vede konuşması için ama bilişyorumki bir gün benim kızımda konuşacak vede yürüyecek işte ozaman dnyanın en mutlu annesi olucam ama şuda bir gercekki hastalıgın da agır bir sendrom kızım konuşmasada yürümesede biz onu öyle kabul ettik öyle benimsedik onun bir glüşü bile bize dünyalara bedel....

Son düzenleme:
canım nasıl güzel bir annesin
ne insanlar var cocuklarına bakmayan bırakıp giden
kelimelerinden bile kızına sevgin dökülüyor
benimde bir kızım var 2 yasına girecek suanda hasta küçücük bir hastalıkta bile bir anne nasıl yıkılıyor caresiz kalıyor biliyorum
bu yüzden sana ve küçük kızına bol bol dua edecegimi bilmeni istiyorum
insallah kızınla el ele dolaşacagın günler gelir

canim cok gecmis olsun insallah Allahdan dilegim kizinin biran önce iyilesmesi...böyle bi annesi oldukdan sonra yururde konusurda.

canım rabbimden şifalar diliyorum minik kelebeğine
derdi veren rabbim eminimki dermanınıda verecektir
sen kızına sevgini bağlılığını okadar güzel ifade etmişsin senin gibi annesi olduğu için çok şanslı
bol bol dua edelim her kapıyı açan duadır ben eminimki rabbim dualarının karşılığını boş çevirmez
benimde dularım seninle rabbim dermanınız olsun inşallah

teşekkür ederim arkadaşım duyarlı yaklaştınız için evet dualarım hep onun la ne güzel ifade etmişsin evet bence de benim kızım cok şanslı dedin gibi önce sevgi sonra sabır vede emek bide kurumun ögretmenleri vede doktoru bunlar zaten bir bütün ben kızımın hastalında şunu bir kez daha cok iyi anladım ki hayat da ne olursa olsun başımaza ne gelirse gelsin asla yılmıcaz mücadele edicegiz vede kendimizle barışık olucagız işte bu da olursa insanın yapamacagı engeli kalmıyo galiba ve biliyorum ki belki zorlu bir mucadele vede cok sabır isteyen bir durum ama inanıyorum arkadaşım bir gn bu sabrımın sonun da da muradıma erecegime.........

...........bir insanı sevmekle başlayacak herşey.................der bir şiir.sen öyle çok seviyorsun ve öyle inanıyorsun ki eminim inandığın şey gerçek olacak güzel anne.......

allah şifasını versin yavruna.inşallah düzelir.nasıl çıktı bu hastalık yani soğuk havale diyorsun ateş olmadan mı .belirtileri nasıldı

teşekkür ederim evet size evet soguk havale yani ateşsiz havale belirtilerini sormuşsunuz göz bebekleri büyüyor ve kasılıyor saranın bi degişigi ama sara hastaları yine günlük yaşamına devam edebiliyolar her bir havale gecirdikce cocuğumun gelişimini geri atıyor

canım benim, meleğinin hastalığının şifasını yüce Mevlam inşaAllah bol bol gönderir ve meleğin çok iyi olur inşAllah..akranlarıyla koşar, oynar, annesi ile el ele dolaşır inşaAllah..
tüm hasta yavrular ve anneleri belki bu dünyada çok zorlu bir imtihan veriyorlar fakat, ebedi hayatta; yaşadıkları üzüntülerin, sıkıntıların karşılığını bol bol alacaklar inşaAllah..
yavrunu bizim için de öp, kokla, sarıl cnm, Allah bu hastalığı tez zamanda atlatmanıza yardımcınız olsun..

öncelikle allah şifa versin dizin için dua edicem, bi aile dostumuzun oğluda bu hastalıkla mücadele ediyor ama o 12 yaşında bilinç kaybı oluyor bazen bayılabiliyor hastalıkla mücadele edende zor, bakan ilgilenen içinde çok zor ancak uçsuz bucaksız tarifsiz bir sevgiyle aşılır allah yardımcın olsun canımm sağlıklı günler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…