- 28 Şubat 2013
- 1
- 0
- 16
- Konu Sahibi merhaba_hayat
merhaba benim dünya tatlısı 4 yaşında kızım var ve epilepsi(west)sendromu yani soguk havale geciriyor biz 4 senedir kızımın bu hastalıgıyla mucadele ed,iyoruz şuan eskisine göre daha iyi ama kızım konuşamıyor vede yürüyemiyor sık have gecirdigi için gelişimini geri atıyor ona sebvgimle vede sabrımla bakıyorum onun gelişimi için özel refaransdan ders aldırıyorum yürümesi vede konuşması için ama bilişyorumki bir gün benim kızımda konuşacak vede yürüyecek işte ozaman dnyanın en mutlu annesi olucam ama şuda bir gercekki hastalıgın da agır bir sendrom kızım konuşmasada yürümesede biz onu öyle kabul ettik öyle benimsedik onun bir glüşü bile bize dünyalara bedel....
GAZİANTEP-NİZİP'ten;west sendromu-Benimde dünyalar tatlısı şu an 9 aylık bir oğlum var 7,5 aylık olana kadar hiç bir sıkıntı olmadan büyüdü. 4 aylıkken başlayan ağlamalar ve uykusuzluk hariç 7,5 aylık olunca bir gece de olan soğuk havale dünyamı değiştirdi sonrası infantile spazm ve eşlik eden soğuk havaleler ve kasılmalı ve titremeleri olan nöbetler tedavimi BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK NÖRÖLOJİ ANA BİLİM DALI BAŞKANI PRF.DR.MEHMET OKAN beye yaptırdık şu an 9 aylık çok şükür en azından spazm ve nöbetler yok ama destekli olmazsa oturamıyor hecelemiyor emeklemiyor gülmüyor vs. Ben seni çok iii anlıyorum ALLAH sanada,banada westle mücadele eden herkese yardımcı olsun.bize bir emanetler sabırla ve taşımakla yükümlüyüz.ALLAH sabır versin bize...daha yazacak çokta roman olur