Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar titizlenmek yaramıyor, zaten her şeyden koruyamayacağız onları. Bırakın huzursuz ev nedir, ne getirir ne götürür görsün. Huzursuz evi görünce kendi evinin kıymetini anlayacak.Teşekkürler çok tatlısınız
O zaman niye bırakıyorsunuz çocuğu o eve ? Senin doğurduğunu sana düşman etsinler diye mi ?Daha önce söylediği kötü bi kaç cümleyi kızım bana söyledi arkamdan kötü konuştuğunu kızıma karşı biliyorum, evet
Annecim mi?çocuklara annecim demeyi bırakın.cocugum,evlâdım,kızım,oğlum yada ismiyle seslenmek dururken manasiz bir şekilde annecim demek de nedir?Gormemezlikten geleceksiniz hatta “annecim hadi ustunu halan giydirsin kos bakalim” derseniz 2 gun sonra hayir istemem diyecektir. Sanirsam bu duruma negatif pekistirme diyorlar.
Kufurbaz halasini idol alan 5 yasinda bir cocuk varken burdaki problem annecim mi?Annecim mi?çocuklara annecim demeyi bırakın.cocugum,evlâdım,kızım,oğlum yada ismiyle seslenmek dururken manasiz bir şekilde annecim demek de nedir?
çocuğunuza sizin dışınızda kim bakarsa baksın bu tarz durumlar yaşarsınız. Konu görümcenizin tutumundan ziyade kime emanet ettiğinizle alakalı aslında. eğitim alabileceği bir kurum çok daha iyi olur sanki..Merhaba arkadaşlar
Benim kızım 5 yaşında ve çok dışa dönük bir kız. Küçük bir şehirde yaşıyoruz, kv ve görümcem bana çok yakın, kızım halasıyla aramızın açık olduğunu farkedebiliyor, onun yanında bişi belli etmemeye çalışıyorum ama arada işe giderken onlara bırakmak zorunda kalıyorum ve ordayken bana resmen halacım halacım diyerek nispet yapıyor. Üstünü giydiriyim diyorum halam yapsın diyo, oyun oynarken bile beni kötü karakter yapıyo onu iyi :)
Ve görümcemde öyle iyi olabilecek biri değil sürekli ama sürekli annesine babasına küfür edip bağıran herşeye karşı agresif biri. Ben kızımın etrafınDa dört dönüyorum ama bana nispet yapar gibi onu seviyorum seni sevmiyorum tarzında olması beni artık çok üzüyor. Böyle yapman beni üzüyo dedikçe daha fazla yapmaya başladı, ne desem napsam bilmiyorum, bi akıl verir misiniz?
Şu yaşımda annemle konusurken annem de bana "annem" der, ben de ona "annem" derim :d ne manasız laflar bunlar diyeceğim şimdi arayıp :dAnnecim mi?çocuklara annecim demeyi bırakın.cocugum,evlâdım,kızım,oğlum yada ismiyle seslenmek dururken manasiz bir şekilde annecim demek de nedir?
Bence çocuk onlar yani gorumcemin kizida bir gün bana keşke benim annem babam siz olsaydınız dedi bende çok çocukla oynayan ilgilenen biri değilim ama karşımda konuşurken hisli davranırım kızacak üzecek tepki vermem hoşuna gitmiştir çocuğun olabilir yani ama bilerek nispet yapacağı biraz saçma degilmiMerhaba arkadaşlar
Benim kızım 5 yaşında ve çok dışa dönük bir kız. Küçük bir şehirde yaşıyoruz, kv ve görümcem bana çok yakın, kızım halasıyla aramızın açık olduğunu farkedebiliyor, onun yanında bişi belli etmemeye çalışıyorum ama arada işe giderken onlara bırakmak zorunda kalıyorum ve ordayken bana resmen halacım halacım diyerek nispet yapıyor. Üstünü giydiriyim diyorum halam yapsın diyo, oyun oynarken bile beni kötü karakter yapıyo onu iyi :)
Ve görümcemde öyle iyi olabilecek biri değil sürekli ama sürekli annesine babasına küfür edip bağıran herşeye karşı agresif biri. Ben kızımın etrafınDa dört dönüyorum ama bana nispet yapar gibi onu seviyorum seni sevmiyorum tarzında olması beni artık çok üzüyor. Böyle yapman beni üzüyo dedikçe daha fazla yapmaya başladı, ne desem napsam bilmiyorum, bi akıl verir misiniz?
Ben de bir halayım, abimler yurtdışında yaşıyor, tatile geldiklerinde yeğenim de aynısını yapıyorMerhaba arkadaşlar
Evet aynı zamanda konu annecim .annesiz buyumenize uzuldum ama bu davranışınızı hakli kılmaz.ve somut düşünemeyen çocukta rol karmaşasına sebep olur.Kufurbaz halasini idol alan 5 yasinda bir cocuk varken burdaki problem annecim mi?
Ben kisisel olarak annecimi cok kullanirim, kullanmaya da devam edecegim. Ben annesiz buyudum, anne sevgisini 27 yasinda anne olana kadar hic yasamadim ki kimseye annecim diyemedim keza kimse de bana demedi. Cocugumun da rol karmasasi yasayip kendini benim annem sanacagini hic sanmiyorum.
Bende bunları söylemeye gelmiştim.. Acaba ben mi yazdım bu yorumu dedim bir anBen de bir halayım, abimler yurtdışında yaşıyor, tatile geldiklerinde yeğenim de aynısını yapıyor
Halam beni yıkasın, beni o yatırsın, dişlerimi halam fırçalasın, beni halam giydirsin… Yengem de aman lorena sen ilgilen de bir nefes alayım diyor, gayet memnun Yeğenimi çok seviyorum inanın
Sizin aranızın bozuk olması hala-yeğen arasındaki sevgiyi engelleyemez.
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde, acaba kendi bebeğimi yeğenim kadar sevebilecek miyim diyordum
Siz bence kızınızı rahat bırakın, takmayın.