- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi pembe tokam
-
Yok canım yollamayacagim zaten. Yarın da gecmezse memleketimize kendi doktorumuza gideceğiz. Zaten ona da whatsapp tan mesaj attik.verilen ilacı kullanabilirsiniz dedi. Ama kafayı yiyeceğim ya ilactansa ya gözünde kalıcı hasar olsaydı diye.Cocuk dr baksa cok iyi olurdu
Getirme imkaniniz hic yok mu
Banads alerjik bi durum gibi geldi
Bocek ilacinin etkisi gecmistir saniyrm ama hani bellide olmaz
Onemli olan suan icin cocugu rahatlatmak ve uzak tutmak sorundan
Krese duzelenenkadar gondermeseniz iyi olur
Böcek ilaçları 24 saatte insana zarar verme özelliğini yitirir diye biliyorum cnm ama yediği bişey de göz çevresinden başlamaz alerji yapmaya ilginç bi durum acaba başka bi alerjik durumumu gelişti ki
Allah korusun cnmYok canım yollamayacagim zaten. Yarın da gecmezse memleketimize kendi doktorumuza gideceğiz. Zaten ona da whatsapp tan mesaj attik.verilen ilacı kullanabilirsiniz dedi. Ama kafayı yiyeceğim ya ilactansa ya gözünde kalıcı hasar olsaydı diye.
Yarin sakince okula gidip tatlinin icerigini ogrenin eger fistikli degilse rahatca tehtid edin elimde rapor var sorumsuzca davranilmis diye.
Yerdeki yataklar hep ordami yataklara carsaflarada ilac gelmis olabilir.
Gecmis olsun sessiz kalmayin ileride olabilecek sorumsuzluklarin onune gecmis olursunuz.Çarşafla ri haftasonu yıkadım bugün yolladım daha.ama yataklara bulaşmış olabilir kenar plastik yerlerine.
Yani canım benim ben çocuğuma sinek ilacı spreyleri var.onu bile sıkmıyorum inan.
SağolunGecmis olsun sessiz kalmayin ileride olabilecek sorumsuzluklarin onune gecmis olursunuz.
Ustelik ilaclamadan sonra temizlik yapilmaliydi.
Bcek ılacları ınsanlarda olumcul olmz cunku bcekler trake yluyla slunum yapar ınsanlar cıger bu yuzden onlrn etken maddesı ınsanlara etkı etmez
bız cıftcılık yaptıgımız dnemde babacım tarlayı ılaclayıp geldıgınde annemler hemen ygurt yedırırdı zehrlenmeye engel olyorms bu yuzden sende kızına ygurt yedırebıkırsın belırtıler bana da alarjık geldı fıstıkdan suphelenmek daha mantıklı ama fıstık atagı gecrmemıs anlasılan Allah sıfa versın korkma atlatmıs
Yani tensel bir temas olduğu için mi böyle acaba diyorum. Yani cilt alerjik etki göstermiş olabilir mi.yoksa kusma falan yok çok şükür. Sadece kaşıntı., kizariklik
Tensel bısey olsaydı sadece dkundugu yer kızarıp kabarırdı gzlerının ıkısınıde duvara surtemedgne gre yada duvarda elıne bulasak kadar ılac olmadgını tahmınen elıne ılacı bulayıpda gzlerıne deyemeyecegıbe gre tensel bısı oldugunu sanmıyrum ben
Hani elini surduyse uyandığında ilk iş elini gözlerine götürür kızım. Gözlerin ovusturur. Bu mantıkla düşündüm.
Çok sağolun bir nebze de olsa içimi rahatlattiniz. İnşallah ilaçtan değildir alerjidir sadece.
Cok gecmis olsun. Siz yine doktora goturun bence. Babamida kullandigi ilac alerji yapti heryeri kasindi hastanelik olmustu. Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?