• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızım yururken ayak bıleklerı ıcerıye donuk basıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nazlma

İnsanın hayatı, insanın hayalidir. (A. Gide)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
5.036
3.375
373
kizlar merhaba.yukaridada yazdigim gibi sorunumuz bu.yardimci olursaniz sevinirim:23::23::23:

kızınız kaç yaşında? eğer yeni yürümeye başladıysa normal bir süreç ,zamanla geçer .
eğer büyükse bilemicem doktora göstermenizde fayda var..

kızınız kaç yaşında? eğer yeni yürümeye başladıysa normal bir süreç ,zamanla geçer .
eğer büyükse bilemicem doktora göstermenizde fayda var..

kizim 16 aylik.dururken normal ama yuyurken oyle digil:50:.aslinda benimde ayaklarim cocukken oyleydi.simdi ara ara hatirlatiyo esim duz yuru diye.irsi qaliba:14::14:

resimleri ekliyorum.bu otururken
$SDC15612.JPG
yuyurken
$SDC15622.JPG
ayakta dururken
$SDC15597.JPG
cok iyi gozukmuyor.

özel ortopedik ayakkabı denesenize birde.İlk yürümeye başlarken medikallerde satılan özel ortopedik ayakkabı önerilir.

özel ortopedik ayakkabı denesenize birde.İlk yürümeye başlarken medikallerde satılan özel ortopedik ayakkabı önerilir.

ne yazikki Turkiyede degilim.cocuk doktoruna gosterdim normal dedi.ama dedigim gibi dururken normal.ama yuyurken baya eyiyor.:26::26::26:

resimleri ekliyorum.bu otururken
Eki Görüntüle 384101
yuyurken
Eki Görüntüle 384102
ayakta dururken
Eki Görüntüle 384103
cok iyi gozukmuyor.

Benim arkadaşımın çocuğunda da aynı durum vardı ve onunki daha fazlaydı.Doktora götürdüler.Doktor gece yatarken takmak için atel gibi bir şey vermiş(isminden emin değilim)Bir de ortopedik ayakkabı.Arkadaşımın kızı fazla esnekmiş.Babası da yapı olarak öyle.Parmaklarını geriye doğru bileğine değdirebiliyor.Sonra kızı jimnastiğe yazdırdılar.Şimdi sorun yaşamıyorlar.Bir doktora götür derim.Düzelmeyecek bir şey değil sonuçta.Kendine stres yapma:34::34:

benimde kız yeğenim öyle iki yaşında doktora götürdü ablam düzelir dedi tam ortopedik ayakkabı giydir yani ayakkabısı iyi olsun sert olmasın demişti büyüdükçe düzelir dedi şimdi 5 yaşında pek düzelmedi ama kaç yaşında düzelir bilmiyorum sen ortopediye bir götür istersen..ama önemli degil demişti doktor...

Kucukken bendede ayni sorun varmis annem farkeder etmez dr gitmisiz. 10 yasima kadar ortopedik ayakkabi giydim. Her sene dr kontrolune giderdik. Simdi ailedeki herkesten duz basiyorum. Erken teshis ve tedavi onemli.

benimde kız yeğenim öyle iki yaşında doktora götürdü ablam düzelir dedi tam ortopedik ayakkabı giydir yani ayakkabısı iyi olsun sert olmasın demişti büyüdükçe düzelir dedi şimdi 5 yaşında pek düzelmedi ama kaç yaşında düzelir bilmiyorum sen ortopediye bir götür istersen..ama önemli degil demişti doktor...

canim yukaridada yazdigim gibi benim anne tarafda hemen hemen butun dayilarim oyle.annemde oyle.bendede var.ama biz buyuk oldugumuz icin mecburen zorlanip dogru koyuyoruz.annem normal diyor.tabii o alistigi icin.ama ben kizim oyle olsun istemiyorum:50::50:.buyurken akli ayaklarinda kalmasin benim gibi.dogru yuruyum.rahatca normal babasi gibi yurusun:ssz::ssz:

bacakları ayakta dururken kapalı parantez gibi mi öyleyse raşitizm belirtisi olabilir d vitamini eksikliğinden doktora gösterseniz iyi olur şimdi küçük tedavi daha kolay olur

Back