How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi kızım yoğurt yemiyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

prism

karamel
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
254
2
96
46
İstanbul
merhabalar;
yaklaşık 3 haftadır ek gıdaya başladık. çok şükür kızım sebze çorbasına alıştı. artık her sebzeden ilave ediyorum. Kahvaltıda yumurta sarısını severek yiyor. Peynir, yoğurt hiç sevmedi. ağzına verince çıkarıyor. pekmezle karıştırdım yine yemedi. zaten pekmezide sevmedi. yoğurdu hergün iki defa deniyorum. zorlamıyorum. ama yemiyor. nasıl sevdirebilirim?

benimkide sevmedi 1 kaç gün bekle sonra tekrar ver.ben öğle yapdım yedi sonra tekrar ara ver.sürekli aynı şeyi yeyince sıkılıyorlar.

evet meyve püreleri ekle o zaman sever belki.benimki de bişey katınca yemiyo sade seviyo.her bebek farklı işte sevdiği şeyi bulana kadar deneyeceksin.

benımkı dun ilk kez yedıboshayallersmile
içine çok az pudra sekerı ve buskıvı ilave edıp çok çok cırptım çok püruzsuz tatlı bır hale geldı sapur supur yedi

canım ilk başladığımızda benim oğlumda yoğurdu sevmemişti.içine cicibebe koyunca yiyodu.bende inat ettim,sade yoğurt yediricem diye.çay kaşığının ucuyla başladım vermeye,bir hafta sonra alıştı galiba şimdi karnı tokken bile yarım kavanoz yiyo.zamanla alışır merak etme,sabırlı ol.

Back