- Konu Sahibi CoronaNgtf
-
1 aydır tanıdığınız biri içinmi çok uyumluyuz diye düşünüyorsunuz. 1 ayda ben eve yeni aldığım alete uyum sağlamiyorum siz hemen adamı çözmüşsünüz birde kızınızın hayatına sokmayı düşünüyorsunuz. Maşallah bu ne hız. Kovalayanmı var, helede peşinizde psikopat bir eski eş varken.Soyle soyliyim 2011 senesinde tanıştık eşimle 2015te de evlendik. Erkek arkadaşımla 1 ay oluyor
Ben kizimi yarin tanistiricam ne yapayım diye sormuyorum ki. Kızımla tanıştırmayı düşünüyorum ne yapmalıyım diye soruyorum. Bu kişiyi tanıyorum 1 1.5 ay once tanistigim biri değil aile bireylerinin de birbirini tanıdığı biri.Bir aylik adami kizinizla tanistirmayin nekadar hizli yasiyorsunuz bosanali 2.5 ay olmus hemen birini bulmussunuz kizimla tanistirsammi diyosunuz bi durun ara verin taniyin karsinizdaki adami ya zaten kotu bir evlilikten cikmissiniz bu acele neden? Adami eve almayin annesini gormeyin ne hali varsa gorsunler bastan sona hatalisiniz
Şöyle ki beraber olduğum kişiyi tanıyorum gecmisten hatta ailemde taniyor. Fakat senelerdir gorusmuyorduk. Ben biraz daha aile kurma taraftariyim bekleyebilirdim fakat bu adaml 4 5 sene devam ettirdim de ne oldu hayatimi zindana cevirdi
Kimse sizi vurmuyor. Asıl siz sakin olun.Hanımlar yorum yaparken biraz daha sakin lütfen. Son mesajımı yazıyorum belli ki bu sitede artık dert sıkıntı anlatılmıyor nerden vurabiliriz daha fazla diye düşünülüyor. Hayatımda ilk defa tanıştığım bi insan yok. 1 aydır beraberiz sadece. Kızımı da yarın tanıştırayım demiyorum bunu 1 sene sonrasına düşünüyorum. Sorun sorun sorun sorunlarla yeterince uğraştım ve neler yaşadığımı ben biliyorum burda ayrıntılı olarak ne kadarini aktarabilirim size bilmiyorum. Mutluluk hakkımdır diye düşünüyorum onca şeyden sonra. Kızımın yanındayım, basından beri ona yansıtmamaya özen gösterdim adam bana "inşallah geberirsin de kızımla kurtuluruz senden" derdi ben yarim saat sonra görüntülü arayıp kızımla gorustururdum. Mahkeme ayda 2 kez dedi ben kizim her istediginde goturdum ve goturmeye dvam ediyorum. Elimden geleni yaptım. Bu sebeple beni kotu anne gibi suclamayi birakin bunu kabul edemem. Iyi bi gun olsun hepiniz icin.
1 ayda çocukla tanıştırmak falan ne bu hız Allah aşkına. Üstelik eski eşinizde belliki sorunlu bir tip. Açıkçası eşimin 1 aydır tanıdığı adamı kızımla tanıştırmasına ben olsam bende arıza çıkarırım. Adamın ne olduğu belli değilSoyle soyliyim 2011 senesinde tanıştık eşimle 2015te de evlendik. Erkek arkadaşımla 1 ay oluyor
Siz daha iyi bilirsiniz ama bence yeni bir ilişki için bile çok erken.Derim ki kızınızın kafasını karıştırmayın, şimdi zaten yeterince yorgundur zihni. Hem biraz siz de kafanızı dinleseniz, kızınıza odaklansanız...Sevgilinizi yara bandı olarak görüyor olabilirsiniz ki anlarım...Aldatılmış, kırılmışsınız....Desteğe ihtiyacınız var...Ama aramızda çok iyi bir uyum var demek için çok erken değil mi...Bırakın insan evladını, 2,5 ayda aldığınız bir cihazın bile işe yarar olup olmadığını anlayamıyorsunuz.2.5 ay bu arada
Hanımefendi diyorsunuz ki yıllar önceden tanıyorum 1 aydr ilişkimiz var.. Yalnız eşinizi de yıllardır tanıyıp aynı evin içine girince ne mok olduğunu anladınız.. Kesin ve keskin konuşmasanız mı acaba ? Ayrıca 2 buçuk ay önce boşanmışsınız kendinize zaman tanıyıp kızınız ile birlikte alışma sürecini geçirip yeni hayatınızı düzene koyduktan sonra bir ilişkiye başlamanız daha mantıklı değil mi ? Bir de şu var. Eski eşiniz belli ki sorunlu bir tıp. Daha boşanmayı hazmedememiş zannediyor musunuz ki boşanır boşanmaz birisiyle olan birlikteliğinizi hoşgörüyle karşılayacak. Ben hiç zannetmiyorum. Kızınıza da kendinize de şu süreçleri atlatmak için zaman vermeniz hayatınızdaki en doğru karar olacak.Hanımlar yorum yaparken biraz daha sakin lütfen. Son mesajımı yazıyorum belli ki bu sitede artık dert sıkıntı anlatılmıyor nerden vurabiliriz daha fazla diye düşünülüyor. Hayatımda ilk defa tanıştığım bi insan yok. 1 aydır beraberiz sadece. Kızımı da yarın tanıştırayım demiyorum bunu 1 sene sonrasına düşünüyorum. Sorun sorun sorun sorunlarla yeterince uğraştım ve neler yaşadığımı ben biliyorum burda ayrıntılı olarak ne kadarini aktarabilirim size bilmiyorum. Mutluluk hakkımdır diye düşünüyorum onca şeyden sonra. Kızımın yanındayım, basından beri ona yansıtmamaya özen gösterdim adam bana "inşallah geberirsin de kızımla kurtuluruz senden" derdi ben yarim saat sonra görüntülü arayıp kızımla gorustururdum. Mahkeme ayda 2 kez dedi ben kizim her istediginde goturdum ve goturmeye dvam ediyorum. Elimden geleni yaptım. Bu sebeple beni kotu anne gibi suclamayi birakin bunu kabul edemem. Iyi bi gun olsun hepiniz icin.
Haziranda actim davayı resmen boşanali 2.5 ay oldu
Yorumlarda sizi vurma gibi bir şey gormedim. Tam tersi çok düzgün, yerinde tavsiyeler vermisler.Hanımlar yorum yaparken biraz daha sakin lütfen. Son mesajımı yazıyorum belli ki bu sitede artık dert sıkıntı anlatılmıyor nerden vurabiliriz daha fazla diye düşünülüyor. Hayatımda ilk defa tanıştığım bi insan yok. 1 aydır beraberiz sadece. Kızımı da yarın tanıştırayım demiyorum bunu 1 sene sonrasına düşünüyorum. Sorun sorun sorun sorunlarla yeterince uğraştım ve neler yaşadığımı ben biliyorum burda ayrıntılı olarak ne kadarini aktarabilirim size bilmiyorum. Mutluluk hakkımdır diye düşünüyorum onca şeyden sonra. Kızımın yanındayım, basından beri ona yansıtmamaya özen gösterdim adam bana "inşallah geberirsin de kızımla kurtuluruz senden" derdi ben yarim saat sonra görüntülü arayıp kızımla gorustururdum. Mahkeme ayda 2 kez dedi ben kizim her istediginde goturdum ve goturmeye dvam ediyorum. Elimden geleni yaptım. Bu sebeple beni kotu anne gibi suclamayi birakin bunu kabul edemem. Iyi bi gun olsun hepiniz icin.
Çok hızlı olmamış mı sizce 2.5 ay da yeni bir ilişkiDoğru şuan zaten tanıştırmak gibi bi durum yok fakat senelerce uzatmak da istemem. Haziranda actim davayı resmen boşanali 2.5 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?