Kızım ve babası

hercai833

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
52
2
48
Kahramanmaraş
9 aylık bir kızım var.babasıyla oynamayı,birseyler yapmayı çok seviyor.buna rağmen uyandığında ağladığında yanında beni istiyor.mesela gece uyanıyor.acıkmış oluyor.ağlıyor.mamasını hazırlamaya gidiyorum babasına bırakıyorum.babasında hiç durmuyor.itiyor kucağından kendini atıyor.benim omzumda uyuyor sakinleşiyor babasına veriyorum uyurken anında uyanıor ağlıyor.eşimde bu duruma çok bozuluyor.beni sevmiyor istemiyor diye söyleniyor.bu durum normal mi.

çok normal şu an bebeğinin sadece sana ihtiyacı var bu bi süreç merak etme. bizim kız 2 yaşında nerdeyse daha yeni yeni babasını bana tercih ediyo

çok normal bunda üzülecek bir şey yok ...anneler herzaman başkadır bizler için bile ki seninki daha bebek sayılır sana ihtiyaç duyması çok normal bu babasını sevmediği anlamına gelmiyor ki? çoğu çocuk böyledir zaten

benim de nasip olursa kızım olacak bakalım nası olcak ilişkileri:))

benimde bebeğim 8 aylık. ben okuldan gelince kucağımdan inmez nerdeyse. sarılır ısırır. babaya kesinlikle aynı tepkileri vermiyor. onunla oynuyor ama anneyi tercih ediyor her zaman.

hanımlar ilk 2 yıl bebeğin ihtiyaçlarını karşılayan anne en önemli elemandır,
baba ise bu zamana kadar eve girirp çıkan bir erkek gibi pedagojik olarak..
ama benim gibi ikiz kız büyütürken herşeyi çok daha iyi anlıyor insan ki,
iki yaşından sonra bıçak kesiği gibi değişiyor herşey,
babaya aşık,onu paylaşamayan bir çocuk olmaya başlıyor,
kızım babası için "benim babam" derken ben "benim kocam" diyorum,
kızım hayır "benim babam,benim kocam diyor" ,
kız-baba ilişkisini izlemek bile harika oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…