• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım uyumuyooo

beatiful kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
199
0
96
38
İstanbul
arkadaşlar 18 aylık bi kızım var
uyumuyo öğle uykusu zamanında değil akşam uykusu zamanında değil düzene sokamıyorum çıldırıcam
öğle uykusunu 4-5 gibi yapıyor 2 saat falan uyudunmu akşam 12-1 gece lere kadar ayakta artık bizim
uykumuz geliyo onda hala tık yok sabahta 11 lerde kalkıyor
satt akşam 9 en geç 10da uyusun istiyorum yok
bende çalışıyorum çok zor oluyo benim için
acanba bu bi dönemmi yoksa nedir yani adını bile koyamıyorum elimden geleni yapıyorum yok anacım
ben yatırıyorum arkamdan geliyor gece ben bayılıyorum uykusuzluktan onda tık yok bi yardımcı olun sizlerinde böle probleriniz olmuşmuydu?

merhaba
sabah daha erken kaldirirsaniz isiniz kolaylasir. 6 aylik kizimi sabah 8 de bizimle beraber kaldiriyorum. banyo yaptirabilirsiniz bir kac aksam ust uste. saat dokuzdan sonra uyarici seyler yapmamamak gerekiyor. tabi birde o saatlerde kesinlikle tatli yemesine izin vermeyin.cocuklarin gec yatmasi cok zor oluyor ya bende simdiden 21.30 da uyumasini sagliyorum. cunku sizin enerjiniz bitiyor o hala ayakta fildir fildir. o uyuduktan sonra sizde kendinize zaman ayirabilir dinlenirsiniz.

Son düzenleme:
sabah ben 8,30 da evden çıkıyorum kaynanam bakıyor aslında uyansa hemen iii olucak
uyanmıyomuş işte bir kaç kezde denemiş o uyandırmak için tabii gece geç yattığı için gözünü açamıyomuş uyanmıyomuş
akşam ne kendime ne eşime vakit ayıramıyorum gerçekten

öğle uykusuna geç yatıyormuş,13-14 gibi yatsa daha iyi olur.Ozaman akşam da 22 gibi uykusu gelir.Sabah mümkün olduğu kadar uyutmayın.Birkaç gün erken kalkarsa düzen kurar,8 civarı kalkmaya alışsa keşke.Sabah gürültü yapın,müzik açın,uyansın zorla.Erken kalktığı için de öğlen erken uyur.

4-5 gibi yatıyosa ve 2 saat uyuyosa 7de kalkıp nasıl bidaha 9da uyusun canım?
en kötü ihtmlle 3te yatsa 5te klksa 10da blki uyur da, çocukta haklı, kaynanana söylesende sabahtn onu gezmeye fln götrse parka falan mesela... (gerci havalarda uygun deil ama) yorulsa da öğlen erken yatsa bi kaç gün, değişir gbi geldi...
ama benim bebeğim yok yanıltmıym seni, olanlarınkini allah bağışlasın, onlar daha iyi anlar derdinden =)

bizde eşimle öle karar aldık sabah ben 8,30 da çıkıyorum evden çıkarken uyandırcam onu
sonra tekrar uyumaz bölece öyle uykusuda gece uykuuda erken olur inşallah

Back