- 6 Ağustos 2014
- 110
- 53
- 48
- 38
- Konu Sahibi askimkizim
arkadaşlar merhaba kızım 34 aylık ocak ayında 3 yaşını dolduracak. yaklaşık 8 9 aydır tuvaletini söylemeye başladı çok şükür hiç zorlanmadık ufak tefek altına kaçırmalar oldu ama onun haricinde çabuk ve kolay öğrendi tuvaletini çok düzenli yapar ve tuvaleti geldiğinde hiç tutmaz gider güzel güzel yapardık bu arada çalışıyorum ve kayınvalidem bakıyor son 1 aydır hasta kanında enfeksiyon çıktı ve çok sık doktora götürmek zorunda kaldık en son doktorumuz iğne verdi 3 tanesini kullanabildik sonra başka doktorlara götürdük tedavi bitti ve hastalığı nezleye çevirdi çok ilaçlara yüklenmek istemedim ve doğal yollarla geçirmeye çalışıyoruz hem ilaç kullanmamak hemde doktora gitmemek açısından fakat kızım son 3 4 gündür tuvaletini tutuyor ve anne altıma yapmam dimi diyerek tuvalete gittiğimizde yapmak istemiyor o kadar çok kıvranıyor ki ne tuvalate yapıyor ne de altına tutuyor hem küçük hem büyük tuvaletini son raddeye gelene kadar hoplayarak zıplayarak ve en sonunda ağlayarak yapamaya çalışıyor tuvaletini yaparken soruyorum acıma var mı yanma var mı diye yok diyor doktora gitmicez dimi anne altıma yapmam dimi anne klozetin kapağını göstererek buraya yapmam dimi anne diyip duruyor kızımın psikolojisimi bozuldu acaba doktor olarak psikologamı götürmem gerek yoksa geçer mi bilemiyorum çok üzgünüm çok kafam karışık ne yapacağımı bilemiyorum benim gibi başına gelen olduysa ya da başkasından duyduysa ne olur bişiler söyleyin bugün yarın benim bişiler yapmam gerek çok huzursuzum doktora götürmeye bile korkuyorum artık ...