23 günlük bir kızım var.benim memem dışında hiçbir yerde huzur bulmuyor,emiyor emiyor yatağa bırakınca başlıyor bağırmaya.doymuyor zannedip mama verdik yine ağlmaya devm etti.geçen gece annem beni uyndırmamak için sağdığım sütü vermiş biberonla,içmiş kızım da hiç bi problem yok,amaaa o emme içgüdüsünü tatmin edemediği için bastı yaygarayı.Yalancı meme denedim almadı ağzını meme alır gibi kocaman açıyo bi türlü ememiyo.Tok haliyle gece emzirdim o kadar doydu ki fokur fokur yapıyo ama yine de çıldırasıya saatlerce kalıyo memede.Artk yara oldu göğüs uçlarım,resmen kamburum çıktı saatlerce oynuyo..uyuyo kaıyo ama bırakınca uyanıp ağlıyo.1.5 ay sonra işe başlıcam annem nasıl çocuğu avutacak bilmiyorum???
Yalancı memeye alıştırmak zorundayım nasıl yapcm bilmiyorum.yakında depresif olup çıkcam yaaa
Elbet bigün bitecek bunlar diye düşünüyorum avutuorum kendimi.deneyimli anneler sizler neler yaptınız yalancı memeye nasıl alıştırdınız??? chicco ve nuk almadı ne vermeliyim??ne yapmalıyım
Yalancı memeye alıştırmak zorundayım nasıl yapcm bilmiyorum.yakında depresif olup çıkcam yaaa
Elbet bigün bitecek bunlar diye düşünüyorum avutuorum kendimi.deneyimli anneler sizler neler yaptınız yalancı memeye nasıl alıştırdınız??? chicco ve nuk almadı ne vermeliyim??ne yapmalıyım