Kızım resmen aç yaşıyor

cameronhowe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
3.626
10.580
158
30
16 aylik bir kizim var. 5 bucuk aydan beri ayni kiloda. Ek gida donemi biraz istahli baslamis gibiydi ama yaklasik 8-9. Aylardan beri ciddi anlamda hicbir sey yemiyor. Cok nadiren sacma alakasiz asla besleyici olmayan seyleri alip agzina goturdugu oluyor. Ama cidden günlerinin cogu tek lokma bir sey yemeden geciyor. Ne yaptiysam bir care bulamadim. Tavsiyelerinize ihtiyacim var

Sağlıksal vitamin vs bir sıkıntısı var mı?
İştah açıcı şurup danıştınız mı doktora?

Sağlıksal vitamin vs bir sıkıntısı var mı?
İştah açıcı şurup danıştınız mı doktora?
Cok ciddi duzeylerde bi vitamin eksikligi vs yoktu, demir ve d vitmaini takviyesi veriyorum doktor tavsiyesi ile. 2-3 ayda bir kür seklinde probiyotik alip kullaniyorum. Onun haricinde bisey kullanmiyoruz. Doktor gerek gormedi, kan degerleri ve gelisimi kotu değilmiş. Ben de anlamiyorum nasil oluyor. Bu yasta bebeye anne sutu bu kadar yetebiliyor mu, nasil oluyor anlamis degilim gercekten

Bebeğiniz emdiği için anlık olarak kendini kandırıyordur bazen benim bebeğim de aynısını yapıyor baktım sadece emmek istiyor emzirmiyorum oyun oynuyorum dışarı çıkarıyorum biraz su veriyorum zamanı geçirip sonra gel yemek yiyelim diye çağırıyorum emmediği için yiyor gün içinde ara öğün olarak emzirip kahvaltı öncesi emzirmeyin iştahını tekrar açmaya yardımcı olabilir yemek yemezse muz şeftali falan yedirin önüne koyun konuşun yanında ama kendi yesin çatalla falan uğraşsın emmek kolayına geliyor ama bir yerden de başlamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…