- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
Neden 0 değilse 0 olunca ne oluyor kiAdetten sonra tabi ki boy uzar sadece hızlı değil artık daha yavaş uzar .
Kan grubu 0 değilse her gece yatmadan önce süt içirin çok faydası olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden 0 değilse 0 olunca ne oluyor kiAdetten sonra tabi ki boy uzar sadece hızlı değil artık daha yavaş uzar .
Kan grubu 0 değilse her gece yatmadan önce süt içirin çok faydası olur
0 grubunda mide sütü hazmedemiyor,mide asitini arttırıyor.Bu da diş,damak ve boğazda sıkıntıya yol açabiliyor.Kan Grubunhn ne alakası var canım? Oğlum 0 grubu.
Tabi dahasi varda diğerleri aklıma gelmedi.0 grubunda mide sütü hazmedemiyor,mide asitini arttırıyor.Bu da diş,damak ve boğazda sıkıntıya yol açabiliyor.
Yüzmeye gönderin boy uzamasında etkili olurArkadaşlar yeni üyeyim,doğru başlık mi konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum.Sorun şu 2008 li yani 12 yaşında kızım regl oldu boyu150cm.duzenli adet oluyor.endokrin doktoru çok fazla uzamaz dedi çok üzüldüm.baba178 ben160 .adetten sonra uzama devam ediyor mu.Cok endişeleniyorum.Kendimi sucluyorum keşke çok önce goturseydim doktora uzar diye bekledim adet olayını hiç hesaba katmadim.Doktorda çok gıcık ti.sunu yesin söyle yapın demedi hiç.Denwyimli anneler ne yemeli içmeli bir de balık yağı etkili mi boy gelişimine lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
Yok ya sonra kategoriler ziyan oluyo boş kalıyo her şey bdvde. Hem dert mi bu.Konuyu çocuk büyütürken kısmına açmışsınız bdv ye taşınsa daha iyi olur
0 kan grubuna süt ve süt ürünleri yaramaz daha çok mideyi bozar .Neden 0 değilse 0 olunca ne oluyor ki
Bende 0 grubuyum hiç duymamıştım böyle biseyi0 kan grubuna süt ve süt ürünleri yaramaz daha çok mideyi bozar .
20ye kadar boy uzar derler, bu hesaba göre 20ye kadar bir kızın adet görmemesi olmaz. Dolayısıyla uzayacaktır yaşına göre boyu iyi. Zamana bırakın.Arkadaşlar yeni üyeyim,doğru başlık mi konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum.Sorun şu 2008 li yani 12 yaşında kızım regl oldu boyu150cm.duzenli adet oluyor.endokrin doktoru çok fazla uzamaz dedi çok üzüldüm.baba178 ben160 .adetten sonra uzama devam ediyor mu.Cok endişeleniyorum.Kendimi sucluyorum keşke çok önce goturseydim doktora uzar diye bekledim adet olayını hiç hesaba katmadim.Doktorda çok gıcık ti.sunu yesin söyle yapın demedi hiç.Denwyimli anneler ne yemeli içmeli bir de balık yağı etkili mi boy gelişimine lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
bacım yüzme ya da baskete yolla benim ki adet olunca uzadı da zayıfladı da.... hemde daha 3 aydır adet görüyor üzülme sağlığı yerinde olsun uzar....Arkadaşlar yeni üyeyim,doğru başlık mi konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum.Sorun şu 2008 li yani 12 yaşında kızım regl oldu boyu150cm.duzenli adet oluyor.endokrin doktoru çok fazla uzamaz dedi çok üzüldüm.baba178 ben160 .adetten sonra uzama devam ediyor mu.Cok endişeleniyorum.Kendimi sucluyorum keşke çok önce goturseydim doktora uzar diye bekledim adet olayını hiç hesaba katmadim.Doktorda çok gıcık ti.sunu yesin söyle yapın demedi hiç.Denwyimli anneler ne yemeli içmeli bir de balık yağı etkili mi boy gelişimine lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
13 yaşında regl oldum. Boyum 170. Annemde babamda uzun değiller. Üzmeyin kendiniziArkadaşlar yeni üyeyim,doğru başlık mi konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum.Sorun şu 2008 li yani 12 yaşında kızım regl oldu boyu150cm.duzenli adet oluyor.endokrin doktoru çok fazla uzamaz dedi çok üzüldüm.baba178 ben160 .adetten sonra uzama devam ediyor mu.Cok endişeleniyorum.Kendimi sucluyorum keşke çok önce goturseydim doktora uzar diye bekledim adet olayını hiç hesaba katmadim.Doktorda çok gıcık ti.sunu yesin söyle yapın demedi hiç.Denwyimli anneler ne yemeli içmeli bir de balık yağı etkili mi boy gelişimine lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
Benim kızımda üç aydır adet oluyor,sizin kızınız düzenli oluyor mubacım yüzme ya da baskete yolla benim ki adet olunca uzadı da zayıfladı da.... hemde daha 3 aydır adet görüyor üzülme sağlığı yerinde olsun uzar....
Canim ocakta oldu sonra nisanda mayista tam gununde oldu haziranda biraz gec oldu ama doktor ule gorustum 2 sene duzensiz olmasi gayet normal stres yapmayin dedi.Benim kızımda üç aydır adet oluyor,sizin kızınız düzenli oluyor mu
Daha önce doktora goturseydiniz nasıl bir işlemle kızınızın boyunu uzatacakti ? Ben adetten sonra birkaç cm daha uzadim sonra boyum uzamadi. Neden kızınızın boyunun uzamama ihtimaline bu kadar uzuldunuz anlamadim. Uzayada bilir kısa da kalabilir. Önemli mi bu ?
Boy uzama iğnesi var ama ne kadar sağlıklı bilemicemArkadaşlar yeni üyeyim,doğru başlık mi konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum.Sorun şu 2008 li yani 12 yaşında kızım regl oldu boyu150cm.duzenli adet oluyor.endokrin doktoru çok fazla uzamaz dedi çok üzüldüm.baba178 ben160 .adetten sonra uzama devam ediyor mu.Cok endişeleniyorum.Kendimi sucluyorum keşke çok önce goturseydim doktora uzar diye bekledim adet olayını hiç hesaba katmadim.Doktorda çok gıcık ti.sunu yesin söyle yapın demedi hiç.Denwyimli anneler ne yemeli içmeli bir de balık yağı etkili mi boy gelişimine lütfen fikirlerinize ihtiyacım var