Arkadaşlar yeni üyeyim,doğru başlık mi konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum.Sorun şu 2008 li yani 12 yaşında kızım regl oldu boyu150cm.duzenli adet oluyor.endokrin doktoru çok fazla uzamaz dedi çok üzüldüm.baba178 ben160 .adetten sonra uzama devam ediyor mu.Cok endişeleniyorum.Kendimi sucluyorum keşke çok önce goturseydim doktora uzar diye bekledim adet olayını hiç hesaba katmadim.Doktorda çok gıcık ti.sunu yesin söyle yapın demedi hiç.Denwyimli anneler ne yemeli içmeli bir de balık yağı etkili mi boy gelişimine lütfen fikirlerinize ihtiyacım varEn önemlisi sağlıklı olması,sabah uyandığımda evlatlarimi görmek koklamak elbette.Ama kendisi çok uzamak istiyor ,ben o üzülüyor diye üzülüyorumDaha önce doktora goturseydiniz nasıl bir işlemle kızınızın boyunu uzatacakti ? Ben adetten sonra birkaç cm daha uzadim sonra boyum uzamadi. Neden kızınızın boyunun uzamama ihtimaline bu kadar uzuldunuz anlamadim. Uzayada bilir kısa da kalabilir. Önemli mi bu ?
Daha önce doktora goturseydiniz nasıl bir işlemle kızınızın boyunu uzatacakti ? Ben adetten sonra birkaç cm daha uzadim sonra boyum uzamadi. Neden kızınızın boyunun uzamama ihtimaline bu kadar uzuldunuz anlamadim. Uzayada bilir kısa da kalabilir. Önemli mi bu ?
Kan Grubunhn ne alakası var canım? Oğlum 0 grubu.Adetten sonra tabi ki boy uzar sadece hızlı değil artık daha yavaş uzar .
Kan grubu 0 değilse her gece yatmadan önce süt içirin çok faydası olur
Kızı uzuldugunu için üzüldüğünü yazmış evet bu durum çok çok normal . Fakat bazı anneler vardır ya kızımın boyu kısa birşey yapmalıyım kızım kilolu birşey yapmalıyım. Çocuğumun burnu uzun estetik yaptırmalıyım. Hani bu tarz bir anne ise yaptiginiz düşündüğünüz çok yanlış diye söyleyecektim sorularımın cevabi bunları almaktıE yani anne olarak bunu düşünmesinden normal ne olabilir ki? Tabi ki onun için çok önemlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?