Kızı resimdeki.İlk okuduğunda kızı çizdi diye algılanıyor ama çizdiği kızdan bahsediyor konu sahibi büyük ihtimal.Sevgili konu sahibiGreen Day
Bu konuya bi açıklık getirseniz ne iyi olur.. Sırf konunun ne anlama geldiğinin merakından takibe aldım. Kızınız kim? kızınız mi çizdi bunu? Bu çizdiğiniz sizin kızınız mı? Yine migrenlerdeyim..
Hayırlısı olsun be deynepKızı resimdeki.İlk okuduğunda kızı çizdi diye algılanıyor ama çizdiği kızdan bahsediyor konu sahibi büyük ihtimal.
Geçmiş olsun canım.Migren denen illet kötüdür bilirim annemden ve eşimden.Hayırlısı olsun be deynepben ilacımı içtim yatıyorum oylamayada katılamadım zaten
Sevgili konu sahibiGreen Day
Bu konuya bi açıklık getirseniz ne iyi olur.. Sırf konunun ne anlama geldiğinin merakından takibe aldım. Kızınız kim? kızınız mi çizdi bunu? Bu çizdiğiniz sizin kızınız mı? Yine migrenlerdeyim..
Sana cevabini vermisler bile.Kızınıza aitse iyi -10 yaşından küçük bir çocuk olduğuna kanaat getirdim.- size aitse çok kötü. Ortaokul öğrencilerinin çizdiği süslü, makyajlı sıradan bir kız resmi. Bunu sizin çizip 'nasıl olmuş ama resmim?' Demenizdeki amacı bile anlamadım inanın, o kadar sıradan, hatta bir yetişkin için çok kötü bir resim.