Bebek Beslenmesi kızım meme emerken ağlıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

consent

eşime aşığım
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
355
0
26
Niğde
kızım 7 bitti 8 aylık oldu son bir haftadır uyumak için meme emerken ağlıyor çok da uykusu var ama resmen sesi kısılana kadar bağırarak ağlıyo bu geceleri daha da artıyo sizce sorunu ne neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum lütfen çok acil

bebgınız emmek ıstemedıgı ıcın mı aglıyor yanı emzırmeye kalktıgınızda kafasını gerı ıtıyor mu memeyı almayı reddedıyor mu

bebgınız emmek ıstemedıgı ıcın mı aglıyor yanı emzırmeye kalktıgınızda kafasını gerı ıtıyor mu memeyı almayı reddedıyor mu

Meme yi ağzına koyduğumda meme olduğunu anlayınca duruyo ve emiyo ama bir daha kendini geriye itip ağlıyo meme yi verene kadar mahalle ayağı kalkıyo ama bu sürekli böyle devam ediyo artık vaz geçiyorum bu sefer uykusu var yine durmuyo gerçekten tam 4 saat uğraşıyorum bu şekilde

benımde bebegım bır yasında dogdugundan berı emme sorunu var daha uc gunluk bebekken benı ıttı emmek ıstemedı bırde o kadar guclu oluyolar kı ben hayret ettım ufacık bebek ne kadar guclu aclıktan aglıyor emzırmek ıstıyorum benı ıtıyor ve bı turlu basa cıkamıyorm sızınkı 7 aylık olmus ama bu durum daha sonradan da gelısebılıyormus anlattıgınızdan anladıgım kadarıyla bebegınız memeıyı bırakmak ıstıyor gıbı geldı bana
yada benım bebgım ole de yapmıstı sol gogsumu emmek ıstemıyordu sagı emıyordu emerken sol gogsume gecırdıgımde baslıyordu aglamaya bırde ole de deneyın dıger gogsunuzdede aynı sekılde yapıyor mu

benimkinede biara olmuştu yanlış hatırlamıyorsam benim yediğim bişiyden dolayı sütüm bozulmuştu sütümü sağdım farklı ne yediysem kızımı emzirmeyi bırakana kadarda onları yemedim emmek istiyor biraz emince ağlıyordu değilmi eğer yemekden değilse emince kulağı acıdığında ağlıyordur belki eğer düzelmezse bi kontrole götür sütten kesilir yoksa

sütünün tadıya bi sorun yaşıyo olabilirmi?
bide ağzında aft felan olabilir
boğazı ağrıyo olabilir..

Bilmiyorum ama bence bu yaptığı meme terk etme değil memeyi emiyor ama emerken ağlama krizine giriyor ben zorla vermiyorum kendisi istiyo ama neden ağladığını çözemedim

Farklı birşey yemedim dr. götürdük birşey olmadığı söyledi

sütünüzden dolayı bence az geliyor bunun için sinirleniyor olabilir yada emdiğinde karnı ağrıyor olabilir sütünüzden geçen bişiler ona rahatsızlık veriyor olabilir acı baharatlı ve turşu yememeye dikkat edin

Canım bence bir doktora danış bu durumu. Benim kardeşim bebekken sağ memeyi emmezdi,
ağlamaya başlardı annem sağ memeyi verince. Sonra öğrendik ki kalbinde sorun varmış.
Allah korusun,, inşallah önemli birşey değildir, sütle ilgilidir ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım.

Sütün az geliyorsa bebek sinirlenir ve ağlamaya bağırmaya başlar. Emmek istemese zaten sen ne yapsanda almaz memeyi. Bol bol su iç.

Benim aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi, bizimkinde emmeyi reddetmesinden anlamıştık. Özellikle akşama doğru azalabildiğinden süt istediği gibi foşur foşur gelmediğinden de olabilir, ama bir idrar tahlili yaptır istersen aklında kalmasın.

minee mesaj sayım 100 geçmediği için öze atamıyorum öncelikle Çok sağolun baktım ağzında pamukçuk yoktu ama galiba nedenini bulduk yavrum açlıktan ağlıyormus ek besine geçtik ama hiç birşey yemiyo sadece anne sütü dün 25 cc mama yedi o bile kendisini tok tuttu ve gece hic ağlamadi derin uykuya daldı tekrar teşekkürler:)

Bakıldı ama temiz çıktı hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız için:)

Kıyamam... onun ek gıda alması lazım tabii :)) 8 aylık olmuş.. Aynı durumu bende 7 aylıkken yaşadım.. Geceleri gögsümde emerek uyurdu yatağına koyduğum an ağlamaya başlardı.. sabaha kadar üst üste uyuduk bi dönem ve sonra ben farkettimkii kızım aç... :)) Mama verme ama canım bence azda olsa çorba falan zorla veermeye çalış alışcaktır.. Gün içinde ara ara o çorbadan biraz yese her defasında daha iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…