Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızım Masal'ın Odası..

maşallah sübhanallahh
mevlam güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin
hayırlı bir evlat olur inşlhhhhh

Ayy bayıldım.pespembe bir oda masallardaki gibi.İnş. bende bu günleri görürüm.3 bebeğimi kaybettim.Ama asla umudumu kaybetmıcemmm :)

canım odanız çok güzel maşallah. allah içini dolu görmeyi nasip etsin. :nazar:

allah herkese bu sevgiyi tattırsın inş. anne olmak çok başka bir duyguymuş..

Çok güzel olmuş odası Masal'ın,sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah.
şansı bahtı açık olsun bebişin

pembiş tüğlü çerçevelere bende bayıldım harika bir oda olmuş kız bebiş için güle güle büyütün cnm

pembiş tüğlü çerçevelere bende bayıldım harika bir oda olmuş kız bebiş için güle güle büyütün cnm

pembe tüylü çercevelerı kendım yaptım. evde eskı cercevelerı degerlendırdım. metreyle tuafıyeden tüy aldım. tüyü silikonla cerceveye yapıstırdım. cok kolay yerimseniben

maşaallah kızın sağlıklı hayırlı evlat olsun canım. sanada geçmiş olsun... odasıda güzel olmuş annesi.. o tek berjer de bebek odası satılan yerlerde mi oluyor.. nasıl fonksiyonlu bişey mi, biraz bahsedermisin.. yerimseniben

maşaallah kızın sağlıklı hayırlı evlat olsun canım. sanada geçmiş olsun... odasıda güzel olmuş annesi.. o tek berjer de bebek odası satılan yerlerde mi oluyor.. nasıl fonksiyonlu bişey mi, biraz bahsedermisin.. yerimseniben

tesekkur ederim çok. sallanan sandalye evkurlarda var, aynısını gördüm. ama o sandalye eskiden vardı, biz rengını degıstırıp kılıf dıktık. yeni almadım yani. emzirme sandalyesı olarak kullanıyorum. çok da rahat oluyo, tavsıye ederım yani.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu o güzel odada.Masal büyüdükçe öyle güzel gerçekler yaşatacak ki size.Hayırlı ve huzurlu bir evlat olsun inşallah.:nazar:

Adına yakışır masal gibi bi oda olmuş..İyi günlerde büyüsün inşallah.

Back