Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızım Masal'ın Odası..

odanın her köşesine koyduk gardrobu:) ama en uygun öyle oldu, bakalım dogumdan sonra kendim itip çekerim butun mobılyaları ben, şimdi kimseye sunu suraya çek, bunu buraya koy demek istemiyorummafoldumben

odanın her köşesine koyduk gardrobu:) ama en uygun öyle oldu, bakalım dogumdan sonra kendim itip çekerim butun mobılyaları ben, şimdi kimseye sunu suraya çek, bunu buraya koy demek istemiyorummafoldumben
haklısın en iisi kendin istediğin kadar yer deiştirmek zemuszemus daha kac kere deişir onun yeri
perdeleri taçta diktirdim.

hmmm güzel olmus mutlu sağlıklı günlerde eskisin inşallah :Saruboceq:

oha yaa nası güzel bi oda
çok şanslı bu bebek
allah kaderinide odası gibi güzel yapsın

:ecrin_bebek:çok cici bir oda olmuş.sağlıkla gelsin mutlulukla yaşasın.
duvardaki karakterleri nerden alıp yapıştırdın çok guzelmiş

kucuk bebek yatagını gorunce (besık sanırı yuvarlak olan) bebegım olsun hemencecık ıstedım nedense
6 haftalık gebeyım ınsallh hayırlısıyle alırım kucama saglıklı bır sekılde

ÇOK GÜZEL PEMPE RENKLİ OLSUN HAYATI DA İNŞALLAH ...hevesini kırmak istemem de bence peluş çerçeveleri kaldır odadan.odada peluş hiç birşey olmasın onlar uçuşuyor zamanla boğazına falan gitmesin Allah korusun ben bebeğime peluş oyuncak çerçeve hiç bir şey almadım çok zararlı...Kaça mal oldu bayağı masraf yapmışsınız ne kadar tuttu acaba???

adı gibi odasıda güzel maşallah:asigim: Allah analı babalı büyütsün canım çok güzel

çook güzel hayırlısıyla sanırım almışsındır kucağına mmışıl mışıl uyusun masal bebek

mobilyalar 1 milyar, perdeler 500tl, halı da 130tl işte ıvır zıvırla beraber 2000ı buldu.

vay vay vay hicbirseyi eksik digil maasallah. Herseysi cok güzel olmus pembis pembis.

Herşey çok hoş cnm ama keşke çerçevelerin rengi biraz daha açık olsaymış daha bütünlük sağlarmış. Yine de çok güzell...

çok şeker olmuş.. güle gülle kullansın sağlıklı günlerde inş..opuyorumnanaktan

Maaşallah herşey mükemmel Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Masal bebek hayırlısı ile dünyaya merhaba desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…