Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
9 aylık kızım kucağımdan inmek istemiyor. Bir yere bıraktığım anda basıyor çığlığı ağlamayı. Dişi henüz çıkmadı onun huysuzluğumu bilmiyorum. Ayrıca gece uyandığında da çok şiddetli ağlayarak uyanıyor, birşey mi oldu diye koşarak gidiyorum emzirince sanki biraz önce ağlayan o değişmiş gibi susuyor. Aynı şey yere bıraktığımdada oluyor. Bağırarak çıldırmış kızımı kucağıma alıyorum bir anda susuyor. Normalmi değilmi yada düzeltmek için ne yapmalıyım lütfen yardım edin
3 gündür 7.5 aylık kızım ben odadan çıktığım an ağlamaya başlıyor hızlı hızlı emekleyerek beni arıyor bizimde daha dişimız çıkmadı ve bende ona bağlıyorum. Bebeğiniz ne zaman isterse onu o zaman kucaklayin, kucağınızda rahatlıyor, güveni buluyor.
Evet bıraktığımda ağlıyor sustursam bile odadan çıkmamı takip ediyor göz kontağı kaybolduğu anda geme başlıyor ağlamaya .. acaba kucaklamak mı doğru olan yoksa bir miktar ağlamasına müsade edip kucağa almadan susturmak mı emin değilim
Evet bıraktığımda ağlıyor sustursam bile odadan çıkmamı takip ediyor göz kontağı kaybolduğu anda geme başlıyor ağlamaya .. acaba kucaklamak mı doğru olan yoksa bir miktar ağlamasına müsade edip kucağa almadan susturmak mı emin değilim
Tabi ki kucaklamak :) uzmanlar bile söylüyor. Ağlaması ve sizin ona ten temasi kurmamaniz size olan güvenini zedeler. Sarılmaktan kucaklamaktan kötü birşey çıkmaz ki tam tersine daha mutlu daha pozitif bi çocuk olarak yetişir. Zaten ilerde kucaklayamicaksiniz :))))
9 aylık kızım kucağımdan inmek istemiyor. Bir yere bıraktığım anda basıyor çığlığı ağlamayı. Dişi henüz çıkmadı onun huysuzluğumu bilmiyorum. Ayrıca gece uyandığında da çok şiddetli ağlayarak uyanıyor, birşey mi oldu diye koşarak gidiyorum emzirince sanki biraz önce ağlayan o değişmiş gibi susuyor. Aynı şey yere bıraktığımdada oluyor. Bağırarak çıldırmış kızımı kucağıma alıyorum bir anda susuyor. Normalmi değilmi yada düzeltmek için ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Merhaba öncelikle bu durumun neden olduğunu anlamak lazım
merhaba öncelikle bebeğin niçin ağladığını anlamak gerekir . Ağlamak bebeklerin konuşma dilidir konuşamadığı için derdini sıkıntısını bu şekilde dışa vurur.Açlık , herhangi bir ağrısı , diş döneminde olması ağlamayı tetikler bazen de hiç bir sorun yokken sadece kendini güvende hissetmek anne kokusu ve sıcaklığını duymak içinde ağlarlar.Ağlayan bir bebek karşısında çaresizliğe kapılmadan ilk önce ağlamaya neden olabilecek fiziksel bir neden olup olmadığından emin olunmalıdır