- Konu Sahibi dolunay1919
-
sizn bebeklerde yine bir tek alışkanlık var.benim bebekte sizinkilerin bütün alışkanlıkları toplanmış.yatana kadar çin işkencesi çekiyorum.emzirirken uykuya geçecek ya başlangıç:göz oyma,
2-kirpik yolma 3-saç yolma (her seferinde en az 7 - 8 tel elinde kalır.)4-parmagını burnuma sokma (iğğrenç bir durum.) 5-elini yumruk halinde ağzıma sokup içeride açıyor ve açıp açıp kapatıyor avucunu.olan gıdıklanmayı da siz hesaplayın artık.kendimce çözümler buldum.mesela burnuma pamuk tıkıyorum.onu birakıyor.gözlerime güneş gözlüğü takıyorum gece loş odada ne gülünç değil mi.bi süre uğraşıp vazgeçiyor.ağzıma koli bantı yapıştırıyorum açamıyor.tabi bütün bunları yaparken bizimki sinirden nasıl cebelleşiyor tahmin edemezsiniz.en sonunda sinirden yumruklar başlıyor tekmeler havada uçuşuyor 13 aylık oğlumda. söylene söylene uykuya dalıyor.küfür ediyor galiba kendi dilinde.bu çocuk bana düşman mı ne alayamadım ki.
sizn bebeklerde yine bir tek alışkanlık var.benim bebekte sizinkilerin bütün alışkanlıkları toplanmış.yatana kadar çin işkencesi çekiyorum.emzirirken uykuya geçecek ya başlangıç:göz oyma,
2-kirpik yolma 3-saç yolma (her seferinde en az 7 - 8 tel elinde kalır.)4-parmagını burnuma sokma (iğğrenç bir durum.) 5-elini yumruk halinde ağzıma sokup içeride açıyor ve açıp açıp kapatıyor avucunu.olan gıdıklanmayı da siz hesaplayın artık.kendimce çözümler buldum.mesela burnuma pamuk tıkıyorum.onu birakıyor.gözlerime güneş gözlüğü takıyorum gece loş odada ne gülünç değil mi.bi süre uğraşıp vazgeçiyor.ağzıma koli bantı yapıştırıyorum açamıyor.tabi bütün bunları yaparken bizimki sinirden nasıl cebelleşiyor tahmin edemezsiniz.en sonunda sinirden yumruklar başlıyor tekmeler havada uçuşuyor 13 aylık oğlumda. söylene söylene uykuya dalıyor.küfür ediyor galiba kendi dilinde.bu çocuk bana düşman mı ne alayamadım ki.
seninki çok fenaymış hiç çekilecek gibi değil. çin işkencesi solda sıfırbu sıkıntıkıların farklı modelıde bızde
benım oglumda tırnaklarımla oynuyor tırnaklarımın ıcıne tırnaklarını batırıyor bantlıyorum butun parmaklarımı bu kezde uyumuyor onları acıcam dıye serbest bırakıyorum bu kezde canımın acısından delıye donuyorum oylekı artık tırnaklarım harap halde su ara tırnak etlerımı yollamaya da basladı
bana ınanılmaz sınır gelıyor o anda bu olayı 4 aydır yasıyoruz son bı aydır sınırlerım harap oldu aglamakdan işkence cekıyorum baska acıklaması yok((
kızım saçlarımla oynayarak uyuyor bir çare bulurum umuduyla gezinirken başlığını okudum ve hala gülmekten kırılıyorum. çok komik. bayılıyorum ben bu miniklere ya. gerçi saçımı oynarken değilkızım ilayda 2,5 yaşında ve yaklaşık 1,5 yıldır kirpiklerimle oynayarak uyuyor.ilk zamanlar yüzümde başlayan küçük dokunuşlar şimdi adeta kabusa döndü.resmen gözümü çıkartırcasına kirpiklerimle oynuyor ve çoğu zaman uyuttuktan onra aynaya baktığımda gözümün içinde kanlanmalar ve etrafında çizikler oluyor.ne yapacağımı şaşırdım.belki vazgeçer diye uzun kirpikli bir oyuncak bebek aldım kızım bununla oyna diyorum başlıyor ağlamaya hayır senin gözünü istiyorum diyor.denemedim yöntem kalmadı arkamı dönüyorum olmuyor güzel konuşuyorum olmuyor bazen canımı öyle acıtıyorki kaç kere canımın acısından ağlayarak yataktan kalkıyorum.ne olur bana yardım edin acillllllllllllllllllllll
kızım ilayda 2,5 yaşında ve yaklaşık 1,5 yıldır kirpiklerimle oynayarak uyuyor.ilk zamanlar yüzümde başlayan küçük dokunuşlar şimdi adeta kabusa döndü.resmen gözümü çıkartırcasına kirpiklerimle oynuyor ve çoğu zaman uyuttuktan onra aynaya baktığımda gözümün içinde kanlanmalar ve etrafında çizikler oluyor.ne yapacağımı şaşırdım.belki vazgeçer diye uzun kirpikli bir oyuncak bebek aldım kızım bununla oyna diyorum başlıyor ağlamaya hayır senin gözünü istiyorum diyor.denemedim yöntem kalmadı arkamı dönüyorum olmuyor güzel konuşuyorum olmuyor bazen canımı öyle acıtıyorki kaç kere canımın acısından ağlayarak yataktan kalkıyorum.ne olur bana yardım edin acillllllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?