Çocuk Hastalıkları kızım kakasını yapamıyor yardım lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

NEXSXELXIX:))

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
2.666
4
116
42
İstanbul
kızlar çok kötüyüm ya bugün 2 gün oldu kızım halen kaka yapmadı
şahsen bu sabah zar zor biraz yaptı sayılır
zeytinyağını derece bulayıp popoya dayadım:)) iyi geldi ama köpük olarak çok az yaptı
zeytinyağını içiriyorumda ama yine tık yok(zeytinyağı günde ne kadar vermeliyim)
bide gazı çok fazla oluyor kendiliğinden çıkarıyor ama bazen yapamayınca ben yardım ediyorum
buarada her zaman masajını ve jimlastiğini yaptırıyorum
ve kızım 3buçuk aylık

şimdiden çok teşekkür ederim hanımlar;

tatlım bilisklet kareketi yaptır ve sonrasında ayaklarını karnına doğru ittir yine yapamıyorsa ıslak mendili eline al ve makatına masaj yap biz öyle yapıyoruz

tatlım bilisklet kareketi yaptır ve sonrasında ayaklarını karnına doğru ittir yine yapamıyorsa ıslak mendili eline al ve makatına masaj yap biz öyle yapıyoruz

canım çok teşekkür ederim
bisiklet hareketi ve ve karnına itme fayda etmedi
ama ıslak mendil kullanmıyorum pamukla yaparım o zaman
tekrar teşekkür ederimŞeniz :1hug:

o zaman canım sen bol bol kayısı ye sütünden onada geçsin kesinlikle muz yemeee bol bol kayısı suyu şeftali suyu ve kuru kayısı incir filan ye

benim kızım da 2 gündür kakasını yapamıyor.5,5 aylık,eğer size faydası olan bişi olursa bize de yazar mısnız,yazılanları yaptım hala bi gelişme yok,az önce drumuzu aradım,spazmo fitil ver dedi yarım verdim bekliyoruz bakalım:1no2:

neden acele ediyorsunuzkii...
eğer emziriyorsanız 1 hafta kaka yapmaması normal..
benim kızım 4 aylık sadece emio bazen 3 günde bir kaka yapıo..
bence hemen fitil vermeyinn..

fitil vermeyin bizde vermiştik bi kaökez ama öğrendikki bağırsak tembelliği yapıormuş.duphalac diye bi şurup var o çok ii gelio.yan etkiside yok istersen al kullan.benim kızımda ek gıdalara geçtiğimden beri sert yapıo.ben ondan veriorum.birde su veriosan bol bol su ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…