• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızım Kabız Oldu...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dilek60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
2
0
86
40
Tokat
merhaba arkadaşlar.
48 günlük bir kızım var. 4 gündür kaka yapmıyor. ilk bir ay boyunca her şey çok normal devam etti ancak 10-12 gündür bu kabızlık sorunumuz devam ediyor. doktorumuz bir sefer lavman yaparak kakasını yaptırdı.2 gün sonrakendiliğinden tekrar kakasını yaptı ama 4 gündür tık yok. sadece anne sütü ile besleniyor. doktorumuz 4-5 günde bir yapmasının normal olabileceğini söyledi. kabızlık sorunu yaşamış tecrübeli annelerden yardım istiyorum. şimdiden teşekkürler...

canim küçük bebekte kabızlık olabilecegiini sanmiyorum sütün yetip yetmedigi geldi aklıma doymuyorsa kaka yapacak kadarda çıkmıyor olabilirmi?
geçmiş olsun

merhaba.benim kızım 81 günlük.kızımın da 1 ay önce kaka sorunu başladı.her gün düzenli yaparken artık 4-5 günde bir yapmaya başladı.dr a götürdük.kıvamı sulu rengi normalse sorun değil dedi.müdahale etme kendisi yapsı dedi.zorlanıyor ama müdahale etmiyorum.ıkına sıkıla yapıyor ama kıvamı rengi normal.sizin bebeğinizin kakası da normalse çok endişe etmeyin.

bir de günde 3,4 bardak ıhlamur içmek biraz daha rahatlatıyor.çok zorlandığınızda da bir kovaya su koyun.(banyo yaptırdığınız sıcaklıkta)bir süre bebeğinizi içinde tutun.o da biraz rahatlatıyor.biz de kendimizce yöntemler bulmaya çalışıyoruz işte.gerçekten zor şeyler.Allah yardımcımız olsun.

Back