Kızım İçin Yardıma İhtiyacım Var

MIRA38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
1.256
284
kızım 7,5 aylık 10 gün önce iştahsızlıktan başka bi sorun yaşamadan ilk dişimiz cikti.2 gündür öksürük,burun akıntı,huysuzluk ve 38i geçmeyen ama aniden gelen ateşimiz var.dra gittik enfeksiyon yok hafif bi kızarıklık var boğazında dedi ilaç vermedi.durumu anlattigimiz herkes bunun dis sıkıntısı oldugunu soyluyor.bu durumu yasayip ilac kullanmadan atlatan varsa yardimci olursa sevinirim.

Var evet, diş çıkarırken olabiliyor. Geçmiş olsun. Takip edin demiştir doktor. Sizde takip eder, gerekirse tekrar gidersiniz.

Var evet, diş çıkarırken olabiliyor. Geçmiş olsun. Takip edin demiştir doktor. Sizde takip eder, gerekirse tekrar gidersiniz.

aynen takip ediyorum hem burun tıkali hem bogaz öksürüp uykudan uyanıyor onada sinirleniyor.dün acile gittik yine ilac vermediler.hayirlisiyla bi ciksaydi su dis 5 günde eli yüzü cöktü valla

dis cikarirken hastaliga daha acik oluyor cocuklar,bide havalar ne sicak ne soguk,tam mevsim gecisi.
bide istahsizlasmis yavru,haliyle gucsuz dusmustur.gonlunce gidin buara,bogazi kuruyor olabilir,odasina bi kap su koyun.

dis cikarirken hastaliga daha acik oluyor cocuklar,bide havalar ne sicak ne soguk,tam mevsim gecisi.
bide istahsizlasmis yavru,haliyle gucsuz dusmustur.gonlunce gidin buara,bogazi kuruyor olabilir,odasina bi kap su koyun.

tamamen disin sıkıntısıymış.tüm tahliller temiz çıktı dr bi jel verdi rahatladı çocugum

tamamen disin sıkıntısıymış.tüm tahliller temiz çıktı dr bi jel verdi rahatladı çocugum

aklinizda olsun ozellikle ilerde azilari cikarken cok zorlaniyorlar ozaman ben ogluma bebekler icin olan agri kesici fitil koymustum jel filan fayda etmemisti cok agliyordu,fitil gercekten ise yariyor.doktorunuza bi danisin,4 gun filan koydum en agrili gunlerinde,sonra zaten o kadar agri yapmadi sanirim gerek kalmadi fitile.
kolay gelsin.

ALLAH yardımcımız olsun.daha bizim azılara cok var ama aklımın bi kósesine yazdım tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…