Julietta ...KünFeYekun... Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 8.943 402 7 Ocak 2017 Konu Sahibi Julietta #21 Sarisekerannesi .!.: Hayırlı olsun durumu nasıl bebişin.?kuvozde mi iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Daha ancak cevap veriyorum kusura bakma canım 6 gün küvez gördük ama iyiyiz şükür şuan 2.5 yaşında kızım
Sarisekerannesi .!.: Hayırlı olsun durumu nasıl bebişin.?kuvozde mi iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Daha ancak cevap veriyorum kusura bakma canım 6 gün küvez gördük ama iyiyiz şükür şuan 2.5 yaşında kızım
Sarisekerannesi Guru Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 8.284 3.937 9 Ocak 2017 Konu Sahibi Julietta #22 Julietta .!.: Daha ancak cevap veriyorum kusura bakma canım 6 gün küvez gördük ama iyiyiz şükür şuan 2.5 yaşında kızım Genişletmek için tıkla... Maşallah bizde 8 gün kalmiştik benimkide 5 yasında okula gidiyor sıpamm:))
Julietta .!.: Daha ancak cevap veriyorum kusura bakma canım 6 gün küvez gördük ama iyiyiz şükür şuan 2.5 yaşında kızım Genişletmek için tıkla... Maşallah bizde 8 gün kalmiştik benimkide 5 yasında okula gidiyor sıpamm:))