• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kızım için Ankara Eryaman'da oturan bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kedici

Can Deva'm
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
610
2
96
45
Ankara
Merhabalar,
1,5 yaşındaki kızım için bakıcı teyze arıyorum. Eryaman'da oturuyor olması ve anne olması kesin koşullarım.
İyi eğitimli, düzgün türkçe konuşan, güvenilir, vicdan sahibi, namuslu, düzenli, titiz, dikkatli olması aradığım kriterler. Yaş aralığımız 30-40 arası.
Çalışma saatleri saat 8:30 - Akşam 19:30. Haftada 6 gün.
Gelecek olan bakıcıyı ailemizden biri gibi görmek ve gerçekten güvenmek istiyoruz.
İlgilenen tanıdıklarınız varsa lütfen mesaj bırakın.

Merhabalar,
1,5 yaşındaki kızım için bakıcı teyze arıyorum. Eryaman'da oturuyor olması ve anne olması kesin koşullarım.
İyi eğitimli, düzgün türkçe konuşan, güvenilir, vicdan sahibi, namuslu, düzenli, titiz, dikkatli olması aradığım kriterler. Yaş aralığımız 30-40 arası.
Çalışma saatleri saat 8:30 - Akşam 19:30. Haftada 6 gün.
Gelecek olan bakıcıyı ailemizden biri gibi görmek ve gerçekten güvenmek istiyoruz.
İlgilenen tanıdıklarınız varsa lütfen mesaj bırakın.

merhaba canm hala aramakdamsn bılmıyorum ama ıstersen yardımcı olabılırım ankaradayım tanıdıgımm gercekden guvenılır bı ablamız var

benim kızımda 14 ayın içinde..biz de eryamandayız .tarif ettiğiniz türden bir bakıcı da biz arıyoruz .umarım şansları iyidir .allah hepimizi temiz vicdanlı kişilerle karşılaştırsın....

eryaman güzelkentte oturuyoruz. annem, 8 yıl çocuk bakıcılığı yapmıştır. 46 yaşındadır. kendi evimizde çocuk bakmak istiyor. eğer ilgilinirseniz görüşebiliriz.

Back