Bebek İkinci El Kızım icin 3-4 yasa uygun yagmurluk arıyorum

LCW sitesinde indirimde bilgin olsun.. bizde war çok sewerek giyiyor kızım

mont olarak tanımlanmış ama yağmurluk aslında 22-25 lira

Peki Kalibi nasil çünkü ya 3-4 yas alacağım yada 5-6 bizim evdeki 5-6 yasmiş ve kızıma tam oluyor ki kızım iri bir cocuk da degil

LCW kalıpları küçük canım bilirsin.. kızıma geçen yıl 3 yaşındayken 5-6 yaş almıştım, şu an giyiyor ama baya darlaştı we boyu kısaldı.

LCW kalıpları küçük canım bilirsin.. kızıma geçen yıl 3 yaşındayken 5-6 yaş almıştım, şu an giyiyor ama baya darlaştı we boyu kısaldı.

Tamam canım kararı verdim 5-6 yas mavi veya beyaz alacağım kapıda odeme seçeneği olsa cok iyi olacaktı kart kullanmiyorumis esimi ikna etmekte malum erkeklere göre( ne gerek var evdeki olmaz mı vs...) yardımcı oldugun icin cok tesekkur ediyorum

yardımcı olabildiysem ne mutlu:) kart işini halledebildin demek. güzel günlerde giysin.. maviyi mi sipariş ettin?

Yagmurlugu sipariş ettim arkadaslar Vaveyla-esk arkadasım sana cok tesekkur ediyorum sen olmasaydın daha cok arardim

yardımcı olabildiysem ne mutlu:) kart işini halledebildin demek. güzel günlerde giysin.. maviyi mi sipariş ettin?

Evet maviyi sipariş ettim canım 5-6 yas olanını esimi de birsekilde ikna ettim sen söylemeseydin benim aklıma LCw hic gelmemişti

takip et bence, ben kışlık mont bot ayakkabı ne denk gelirse alıyorum.. yazlık tişörtler de 7-9 liraya iniyor..

takip et bence, ben kışlık mont bot ayakkabı ne denk gelirse alıyorum.. yazlık tişörtler de 7-9 liraya iniyor..

Evet cok hesaplı ve hem de cok guzel seyler oluyor ama kredi kartı ile odeme disinda odeme seçeneği olmayınca sıkıntı oluyor kapıda odeme imkanı her sitede olsa keske kart da almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…