• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızım hiçbişey yemiyooo:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ceren_78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
C

ceren_78

Ziyaretçi
arkadaşlar kızım ne meyve nede sebze püresi yiyor.emmiyo zaten.birtek biberonla bezleniyo.ne yapacağımı şaşırdım.çeşit çeşit sebze çorbaları püreler hazırladım hiç birini beğenmedi.tavsiyelerinizi bekliyorummmm

canım ertuğda evde yaptığım hiçbirşeyi yemiyo bitek m.sularını içiyo hep herobaby ve bebelac kavonoz mamasını ve meyve püresini yiyo kaşıkla 3 kaşık yiyo gerissini normal mama yapıyorum 75 ml suya 2 kaşıkkendi kaşığı mama koyuyorum çalkalayıp tekrardan içine o aldığım kavonoz mamasının yarısını koyuyorum o zmaan yiyo milupanın bitek sütlacını yiyo dene formdki bütün bebekler severek yiyo onu meyve pürelerinide 75 ml elma suyuna havuç veya armut suyuna yine yarım kavonozunu koyuyorum bide herobabynin muzlu ballı bebebis.1 tane koyup veriyorum öyle yiyo bkalım kaşıkla benimkide yemiyo bide 6 satte bir 120 veya 150 yiyo umarım bilgiler işine yara canım

kavonozun geri kalanını kapağını sıkıca kapatıp dolaba koyuyorum ertesi gün yediriyorum canım

CNM bazen elvin de yaptıklarımı yemek istemiyor.sebze püresini yemediğinde biraz daha sulandırıp biberonla veriyorum cnm o zaman yiyo.m.pürsini de kavanoz yiyo evde yaptığımı yemiyo.sadece m.suyu olarak içiyo biberonla evde yapınca cnm. yaptığın sebze püresini yarı akışkan hale getir uygun emzik ağzı ile biberonla vermeyi dene cnm

bende sebze püresni ardaya yediriyorumda buğra yemio beni deli edo şekerli şeylerii sevio oo içine bisküvi bile atıp denedim valla sebze içinde ııyyy :)))) ama yemedii :))) deniyorum hala bişiler tutarsa paylaşırım :))

seher buğraya biberonla dene sebzeyi sen de cnm belki öle içerek yemiş olur

kızlar bu yğurdu sebze püresnii akşam yatmadan muhallebiyi ne kadar veriyosunuz mesela bugün 2-3 gibi sebze püresi yaptım dielim kaç kaşık verilmeli aç karnına mesela
akşam yapılmış bebek muhallebisi ????kaç kaşık

benim kızımda hiç bişey yemiyodu sadece muhallebi yiyordu evde yapılan diğer seyleri ağzını buruşturup tükürüyodu.deneye deneye en sonunda şekerpare kuru kayısı aldım.onu bi kaç saat yada bi gece suda beklettim sonra kaynattım iyice haşlandıktan sonra blenderla çırıptım püre haline geldi küçük küçük kıl gibi şeyleride olmasın diye tel süzgeçten geçirdim bidaha.tadına baktım tatlıydı içinede çok az pekmez koydum verdim baya istekli yedi
şimdi yaptığım meyve pürelerine hafif ekşi ya onlar bu yaptığım karısımdan koyuyorum güzel yiyor.denemek istersen yap canım ayrıca bebeğinizin kaka problemi varsa kayısı çok güzel çıkarttırıyo:) benimki zorlanırdı şimdi hergün yapabiliyo

benim kızım emiyo biz yeni başladık ek gıdaya hero baby nin bebelecın sebzepürelerini yemiyo zaten bibereonda almıyo evde evdemeyvepüresi muhallebi yapıyorum onları yiyo.galibabenim cadı hazırları sevmeyecek.

ppatya cnm yaklaşık 60 ml yiyo kızım.eğer s.püresini kaşıkla yemezse sulandırıyorum öle veriyorum.
muhallebi de aynı şekilde.bazen de milupanın kavanoz sütlacını veriyorum bitiriyor :)

teşekkürler kızlar.denicemmm....

Back