• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim hasta

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
CANIM BENİM KÜÇÜK MELEĞİM HASTA OLDU DAHA O KADAR KÜÇÜK Kİ dr.gittik boğazları kızarmış grip olmuş tıkanmış bebeğim burnu felan akmıyor tıkalı bağrı hırık hırıl ses çıkarıyor kokuyorum bebeğime bişey olacak diye nefesini zor alıyor kuzumun ateşi çok fazla değil ALLAH TAN otesellim en fazla popodan 37,7 çıkıyor çok şükür 38 ateş diye biliyorum yanlış değil dimi.......kilosunuda almamış 1 ayda 500 gr.dr15 gün sonra ne kadar alacak bakalım dedi ona göre tahlil yapacakmış offf kızlar çok kötüyüm bebeğim git git kötü oluyor ne yapacağım bilmiyorum dr.antibiyotik vermedi hava veriyoruz sabah öğlen ve akşam ilaçlıymış ...şurubu var iki tane soğuk gınlığ ve öksürük grip içinmiş birini kesti kendi der.yokmuştu başka dr.anlattım kusuyordu meleğim ilaçlarını söyledim onu keselim dedidün kusmadı bakalım inşallah geçer kızlar bu tür hastalıklar ve ilaçlar bebekte kalıcı etki yapar mı. bilgilendirirseniz sevinirim...:Saruboceq::çok üzgünüm:senağlama:uhm:

Son düzenleme:
cok gecmis olsun canim cokta minikmis daha ama atesinin yuksek olmamasida iyi aslinda grip olmus demissin tabiki hastalanicak zaman zaman busekilde bagisiklik sistemide guclenicek inan bana atesinin olup atese bagli hastaliklar daha tehlikeli hem onlemini almissin ilac veriyorsun zaten artik kusmadigina gore daha iyiye gidiyor demek sende sut veriyorsundur kendine beslenmene dikkat et sende grip onlemini al surekli tekrarlamasin evde maske kullanin ellerinizi yikayip evinizi havalandirin ozellikle bebeginkini insallah cabucak iyilesir kuzun

canım geçmiş olsun tatlım ya inşallah meleğin kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır Allahın izniyle..
bizim bi akrabanın çocuğunada hava veriyolardı sürekli acillerdeydiler şükür sağlığına kavuştu hiç bi etkisi kalmadı
merak etme Allahın izniyle düzelir dua et Allaha emanet et meleğini
Tekrar geçmiş olsun cnaımm

cnm çok geçmiş inş yakın zamanda iyileşir kızın...

gecmis olsun canim hemen panik yapma insallah gecer.acaba kizin bronsit mi yoksa üsütmemi?doktorunuz bir sey dedimi genelde hava verilmesi bronsitte oluyorda onun icin sordum.benim kizimda 1 ay önce üsütmüstü öksürüyordu hemen fark ettim neyseki önemli degilmis ama yinede surup verdi doktorumuz ve hemen gecti.tavsiyem uyandiktan sonra hemen üzerine ceket yada yelek giydir canim genelde uykudan sonra terli oluyorlar ve üsütüyorlar tekrar gecmis olsun....

Canim grip olmuş ama boğazida kizarmişi hirilti olduğu için hava beriliyor içten tikanma varmiş...
gecmis olsun canim hemen panik yapma insallah gecer.acaba kizin bronsit mi yoksa üsütmemi?doktorunuz bir sey dedimi genelde hava verilmesi bronsitte oluyorda onun icin sordum.benim kizimda 1 ay önce üsütmüstü öksürüyordu hemen fark ettim neyseki önemli degilmis ama yinede surup verdi doktorumuz ve hemen gecti.tavsiyem uyandiktan sonra hemen üzerine ceket yada yelek giydir canim genelde uykudan sonra terli oluyorlar ve üsütüyorlar tekrar gecmis olsun....

İNŞALLAH CANIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK KÜÇÜK OLUNCA MELEĞİM ÇOK KORKTUM......:mymeka:
canım geçmiş olsun tatlım ya inşallah meleğin kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır Allahın izniyle..
bizim bi akrabanın çocuğunada hava veriyolardı sürekli acillerdeydiler şükür sağlığına kavuştu hiç bi etkisi kalmadı
merak etme Allahın izniyle düzelir dua et Allaha emanet et meleğini
Tekrar geçmiş olsun cnaımm

CANIM BENİM KÜÇÜK MELEĞİM HASTA OLDU DAHA O KADAR KÜÇÜK Kİ dr.gittik boğazları kızarmış grip olmuş tıkanmış bebeğim burnu felan akmıyor tıkalı bağrı hırık hırıl ses çıkarıyor kokuyorum bebeğime bişey olacak diye nefesini zor alıyor kuzumun ateşi çok fazla değil ALLAH TAN otesellim en fazla popodan 37,7 çıkıyor çok şükür 38 ateş diye biliyorum yanlış değil dimi.......kilosunuda almamış 1 ayda 500 gr.dr15 gün sonra ne kadar alacak bakalım dedi ona göre tahlil yapacakmış offf kızlar çok kötüyüm bebeğim git git kötü oluyor ne yapacağım bilmiyorum dr.antibiyotik vermedi hava veriyoruz sabah öğlen ve akşam ilaçlıymış ...şurubu var iki tane soğuk gınlığ ve öksürük grip içinmiş birini kesti kendi der.yokmuştu başka dr.anlattım kusuyordu meleğim ilaçlarını söyledim onu keselim dedidün kusmadı bakalım inşallah geçer kızlar bu tür hastalıklar ve ilaçlar bebekte kalıcı etki yapar mı. bilgilendirirseniz sevinirim...:Saruboceq::çok üzgünüm:senağlama:uhm:

Çok geçmiş olsun, etrafta çevrenizdekilerin bişey olmaz abartıyorsun diyenler olacaktır, dediklerine kulak asmayın siz en ufak bir şüphede hastaneye götürün göğüs filmi çektirin...Gerekirse başka dr a götürün...

canım benim çok üüzüldüm ya inşallh en kısa zaman da atlatır iiyi olur bebişimize iyi bak tamam mı canım

Acil şifalar diliyorum canım.Allah yardımcınız olsun..korkma sakın Bebişin en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

Back